Μπίσεσβαρ: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα, τώρα ψάχνω στην Ολλανδία»

Ο Μπίσεσβαρ.

i

©intime

Μπίσεσβαρ: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα, τώρα ψάχνω στην Ολλανδία»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ παραμένει χωρίς ομάδα κι αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο 35χρονος Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός, ωστόσο, παραμένει χωρίς ομάδα και σε δηλώσεις του στην Ολλανδία αναφέρθηκε σε προτάσεις που δέχθηκε από την Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζει να ψάχνει σύλλογο και δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω δημοσιεύσει ακόμη τίποτα σχετικά με το τέλος της καριέρας μου, γιατί θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Δυστυχώς, οι επιλογές δεν είναι πολλές. Θα προτιμούσα να βρω έναν σύλλογο στην Ολλανδία τώρα, γιατί είμαι εδώ με την οικογένεια. Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο εδώ. Ελπίζω ότι ένας ολλανδικός σύλλογος θα ρίξει μια ματιά και θα με πάρει.

Ακόμα σκέφτομαι ότι μπορώ να παίξω σε ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας της Eredivisie. Εξακολουθώ να παίζω πολλά ματς με το Σουρινάμ και τα πάω αρκετά καλά, οπότε ελπίζω ότι θα έρθει κάποια ομάδα που βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Δεν θα ήθελα να πάω σε μια ομάδα που βρίσκεται πιο πάνω, γιατί τότε θα υπήρχε μεγάλη πίεση.

Οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της Eredivisie είναι επίσης μια επιλογή, υπάρχει ένα διαφορετικό είδος πίεσης, δεν θα έλεγα όχι. Μου αρέσει να βοηθάω νέους παίκτες.

Προφανώς δεν είναι τόσο εύκολο να βρω ομάδα στην Ολλανδία. Είχα επιλογές από την Τουρκία και από την Ελλάδα, ακόμα και από την δεύτερη κατηγορία στην Ελλάδα. Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι μέρη στα οποία δεν θέλω να πάω αυτή τη στιγμή.

Στις αρχές του καλοκαιριού μίλησα με Φορτούνα Σιτάρντ, Τσβόλε και Αλμέρε Σίτι. Τις κράτησα λίγο μακριά, γιατί αρχικά προτιμούσα να μείνω στο εξωτερικό. Μετά αγόρασαν άλλους παίκτες και τώρα δεν υπάρχει χώρος για μένα τον Artist».

Σ’ ερώτηση για το αν έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις απάντησε: «Όχι, καθόλου! Λίγα εισιτήρια διαρκείας για την οικογένεια, αλλά εκτός από αυτό δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο. Για μένα το να παίζω είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Εξακολουθώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο κι αυτό είναι το θέμα».