Επικό τρολάρισμα Τάισον σε Τζίμα: «Αύριο έχεις σχολείο, οκ;»

Τάισον - Τζίμας

i

© Intime

Επικό τρολάρισμα Τάισον σε Τζίμα: «Αύριο έχεις σχολείο, οκ;»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:20 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 26.09.2023

Ο Στέφανος Τζίμας δημοσιοποίησε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ και ο Τάισον θέλησε να τον τρολάρει για το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Στέφανος Τζίμας αποτελεί ένα από τα «wonderkids» του ΠΑΟΚ. Μόλις στα 17 του χρόνια, ο νεαρός φορ έχει προλάβει κα δείξει κάποια δείγματα από το αστείρευτο ταλέντο του και με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, αλλά και με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Πριν λίγες ώρες, ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» δημοσιοποίησε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι όπως είναι λογικό τα σχόλια έπεσαν... βροχή. Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε, ήταν το επικό τρολάρισμα του Τάισον. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ και θέλησε να τρολάρει τον 17χρονο επιθετικό, για το νεαρό της ηλικίας του.

Συγκεκριμένα, ο Τάισον σχολίασε: «Αύριο έχεις σχολείο, ok;», με τον Τζίμα να απαντά «Φυσικά».

Στέφανος Τζίμας: «Είμαι λίγο πιο χαλαρός τώρα - Ευτυχώς είναι κλειστά τα σχολεία»

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί την Κηφισιά στην Τούμπα και πήρε τη νίκη με 2-1. Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Στέφανος Τζίμας πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ με γκολ χάρισε και το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Μετά τη λήξη του ματς, ο 17χρονος φορ είχε μιλήσει στην κάμερα του PAOK TV, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι ακόμα δεν είχαν ξεκινήσει οι υποχρεώσεις του στο σχολείο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το πως βίωσε αυτό το καλοκαίρι: «Είχα πολλές υποχρεώσεις, πρώτα με την Εθνική στο ευρωπαϊκό, μετά ήρθα κατευθείαν στην προετοιμασία. Ενσωματώθηκα γρήγορα, όλα τα παιδιά με βοήθησαν και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος».

Gazzetta dello Sport: «Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Γιουβέντους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 25.09.2023

Gazzetta dello Sport: «Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Γιουβέντους»

Στα «ραντάρ» της Γιουβέντους φαίνεται πως βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά την εμφάνιση του στη πρεμιέρα του Conference League και τη νίκη επί της Ελσίνκι.

Για τους στόχους του: «Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι δεν έχω σχολείο αυτό το χρονικό διάστημα. Είμαι λίγο πιο χαλαρός. Από Σεπτέμβρη ξεκινάω τις υποχρεώσεις μου με το σχολείο».