Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:48 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 05.10.2023

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Άιντραχτ (5/10, 22:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2), ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος στην Τούμπα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5/10, 22:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κάνει το 2/2 μετά τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Ελσίνκι, με σκοπό να καθιερωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Οζντόεφ και Μεϊτέ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Μουργκ και Ζίβκοβιτς.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαμάτα, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Τόμας.

Τα «ασπρόμαυρα» γκολ απέναντι σε γερμανικές ομάδες στην Ευρώπη (vids)
CONFERENCE LEAGUE

14:01 - 05.10.2023

Τα «ασπρόμαυρα» γκολ απέναντι σε γερμανικές ομάδες στην Ευρώπη (vids)

Με αφορμή την σπουδαία επερχόμενη αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άιντραχτ, το Sportal σας παρουσιάζει τα γκολ των παικτών του Δικεφάλου κόντρα σε γερμανικές ομάδες στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Η ενδεκάδα της Άιντραχτ