Κωνσταντινίδης: «Η ανανέωση του Λουτσέσκου δείχνει προοπτική για το μέλλον» - Η ατάκα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κωνσταντινίδης: «Η ανανέωση του Λουτσέσκου δείχνει προοπτική για το μέλλον» - Η ατάκα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:56 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 10.02.2024

Ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ανανέωση του συμβολαίου του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στη Nova για την ανανέωση της συνεργασίας του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού αναφέρθηκε επίσης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην παραμονή των Τάισον, Μουργκ, αλλά και στους Σαμάτα, Όττο.

window.setTimeout(function () { const cssHref = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)) { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = cssHref; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); } const scriptSrc = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)) { let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = scriptSrc; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'}, 'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); } else { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); } }, 0);

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω αρχικά να πω για τον Κατσούρη μία κουβέντα, καθώς ήμασταν μαζί, τον ήξερα και κάθε χρόνο, μία τέτοια ημέρα, είναι ημέρα λύπης για εμάς. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου, θα πω ότι μας γεμίζει χαρά για τα επόμενα τρία χρόνια. Δίνουμε τα πάντα για αυτή την ομάδα. Θα έρθουν και πιο ευχάριστες στιγμές στη συνέχεια».

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεχθήκατε την ανανέωση αυτής της συνεργασίας; Ο ΠΑΟΚ είχε τους δικούς του λόγους που είναι ευδιάκριτοι.

«Αυτό θα ήταν καλύτερα να το απαντήσει ο κόουτς. Δεν έχει σημασία αν δεν έχει κριθεί κάτι για αυτή τη σεζόν. Δεν περιμένεις να κριθεί κάτι για να κάνεις τον προγραμματισμό σου. Η ανανέωση, δείχνει μία προοπτική για το μέλλον και αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό».

Είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις των Μουργκ και Τάϊσον πριν από τις δικές σας. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να δουλεύει διαφορετικά σε σύγκριση με το παρελθόν. Αυτή είναι η αίσθηση μας. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Αυτό που έλεγε ο κόουτς, είναι πως θέλει μία ομάδα να είναι πλήρης από την έναρξη μίας σεζόν. Η Ελλάδα έχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς οι ομάδες παίζουν πολύ νωρίς στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οπότε χρειάζεσαι να έχεις ένα κορμό σταθερό. Είναι σημαντικό να έχεις τον κορμό σου, και είναι σημαντικό που ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των παικτών».

Πως κύλησε αυτή η εβδομάδα και χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις;

«Όταν έχεις μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστείς, μπορείς να δεις όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και σε βοηθούν να βελτιωθείς. Τώρα απέναντι στην ΑΕΚ έχουμε αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το παιχνίδι θα πάει καλά για εμάς. Η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη. Έχει κάνει βήματα μπροστά. Έχει τον ίδιο προπονητή. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το αποδείξουμε στην πράξη. Και το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και το αγωνιστικό είναι πολύ σημαντικά».

Για τον Σαμάτα και τον Ότο τόνισε:

«Υπολογίζονται όλοι για την Κυριακή. Να δούμε σε ποια φάση ετοιμότητας είναι. Δεν είναι λευκό απουσιολόγιο. Είναι και ο Εκόνγκ που λείπε με την εθνική του ομάδα. Για το ντέρμπι, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να μπούμε με ακλόνητη πίστη ότι θα κερδίσουμε. Στο Περιστέρι είχαμε μία πολύ καλή εικόνα, είχαμε την ατυχία με τα δύο δοκάρια. Δεν θα σταθώ στις αποφάσεις του διαιτητή. Αυτό το γκολ του Οζντόεφ, εάν μετρούσε θα είχε αλλάξει η ροή του αγώνα.

Περιμένω να δω ένα δυνατό παιχνίδι στην Τούμπα. Και οι δύο ομάδες θα ακολουθήσουν τακτικά αυτό που πρέπει. Είναι μακριά να μιλάμε για το Πρωτάθλημα από τώρα».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }