Με... οργανωτή Βιεϊρίνια η κοπή της πίτας του ΣΦ ΠΑΟΚ (vid)

Ο Βιεϊρίνια σε ρόλο οργανωτή

Με... οργανωτή Βιεϊρίνια η κοπή της πίτας του ΣΦ ΠΑΟΚ (vid)

Ο Αντελίνο Βιερίνια βρέθηκε στην κοπή της πίτας του ΣΦ ΠΑΟΚ Έδεσσας και ο ίδιος μεταμορφώθηκε σε οπαδός, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας πυρσό.

Κοπή της πίτας του είχε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Έδεσσας με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια να είναι καλεσμένος και να εκπροσωπεί την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος αρχηγός μάλιστα μπήκε τόσο πολύ στο κλίμα που έκανε μέχρι και κερκίδα, ενώ άναψε και πυρσό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video ο Βιεϊρίνια δίνει το σύνθημα και όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν σε μια στιγμή όμορφης ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας!

O Ίβηρας αρχηγός του Δικεφάλου συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ, καθώς ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε εδώ και έναν μήνα. Πρέπει να σημειωθεί πως η τελευταία του συμμετοχή ήταν στην εκτός έδρας ήττα των «ασπρόμαυρων» στο Χαριλάου από τον Άρη.

Παρά το γεγονός πως αποθεραπεύτηκε δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αφού θα είναι τεράστια έκπληξη το να βρεθεί στην αποστολή αν σκεφτεί κανείς πως μπήκε στις προπονήσεις μόλις την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Όπως είναι γνωστό αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Βιεϊρίνια στο ποδόσφαιρο, καθώς το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει πόστο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μετά το πέρας της καριέρας του.