ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη με φόντο τον τελικό
i

©intime

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη με φόντο τον τελικό

Δημήτρης Χούπης 08:24 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 14.02.2024

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Τούμπα για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να έχουν ακόμα και μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα. 

Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι που οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους τη φετινή σεζόν, αφού έχουν προηγηθεί δύο αγώνες για το πρωτάθλημα. Όπου στη Λεωφόρο ο αγώνας ήρθε ισόπαλος, ενώ στην Τούμπα η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1 των «πρασίνων». 

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου λοιπόν προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Έναν βαθμό πίσω είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Σάστρε και Νάσμπεργκ. Από την άλλη ο Φατίχ Τερίμ έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Ούγκο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Λημνιό, Πάλμερ - Μπράουν, Ιωαννίδη, Τζούριτσιτς και Μάγκνουσον

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Σβαμπ, Τσιγγάρας – Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον – Τόμας.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας – Μπερνάρ, Γερεμέγεφ, Παλάσιος