Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Ρεϊνιέρ

Ρεϊνιέρ

i

©RealMadrid

Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Ρεϊνιέρ

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ρεϊνιέρ για τον οποίο όμως δεν έχει στείλει ακόμα πρόταση στην Ρεάλ, μιας και περιμένει να δει τις προθέσεις του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ρεϊνιέρ δεν βρίσκει χώρο στο ρόστερ της Ρεάλ και έτσι αναμένεται να δοθεί ξανά σε κάποιον άλλο σύλλογο με τη μορφή δανεισμού. Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι και ο ΠΑΟΚ, ο όποιος σύμφωνα με την ίδια πηγή έχει ξεκινήσει μάλιστα και τις πρώτες επαφές. Φυσικά τονίζεται το γεγονός ότι για την ώρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ όντως ενδιαφέρεται για τον 21χρονο Βραζιλιάνο, ωστόσο δεν έχει στείλει πρόταση ακόμα καθώς θέλει να δει τις προθέσεις του παίκτη. Η Ρεάλ πάντως θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό αφού ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. O νεαρός μεσοεπιθετικός προπονείται μόνος, καθώς ούτε κι ο Ραούλ δεν τον συμπεριλαμβάνει στις προπονήσεις της Καστίγια, της δεύτερης ομάδας των Μαδριλένων, από τη στιγμή που θεωρεί δεδομένο ότι ο 21χρονος θα παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικός.

Ο Ρεϊνιέρ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από τη Φλαμένγκο με 30 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τις σεζόν 2020-2021 και 2021-2022 ο 21χρονος είχε δοθεί δανεικός στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία κατέγραψε συνολικά 39 συμμετοχές και είχε απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ. Το τέρμα του είχε σημειωθεί σε μια νίκη με 3-0 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ για την Bundesliga.

Ακολούθως ο Ρεϊνιέρ επέστρεψε στη Ρεάλ ωστόσο δεν έμεινε για πολύ αφού την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Χιρόνα και πάλι με τη μορφή δανεισμού. Με τον ισπανικό σύλλογο μέτρησε 18 εμφανίσεις, στις οποίες είχε δύο γκολ και μια ασίστ. Τα τέρματα του είχαν σημειωθεί σε παιχνίδια της La Liga με αντιπάλους τις Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Οσασούνα.