Σοκ στην ΑΕΚ με Φερνάντες, υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου και χάνει σχεδόν όλη την ερχόμενη σεζόν!

Σοκ στην ΑΕΚ με Φερνάντες, υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου και χάνει σχεδόν όλη την ερχόμενη σεζόν!

Κώστας Τόπας 09:50 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 16.06.2023

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν απέφυγε τη μεγάλη ζημιά, καθώς υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει σχεδόν όλη την ερχόμενη σεζόν.

Πρόβλημα και μάλιστα αρκετά σοβαρό από το πουθενά για την ΑΕΚ! Στην Ένωση ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον Πάολο Φερνάντες ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης, που κάνει στη Σαραγόσα και μάλιστα, κοντά στον αχίλλειο!

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν καθώς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου κι έτσι θα χασει σχεδόν όλη την ερχόμενη σεζόν. Ο Πάολο Φερνάντες μάλιστα αναμένεται σήμερα (16/06) κιόλας να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο για το προπονητικό τιμ του Αλμέιδα τη νέα σεζόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:20 - 16.06.2023

Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο για το προπονητικό τιμ του Αλμέιδα τη νέα σεζόν

Μετά το σοβαρό οικογενειακό ζήτημα που είχε προκύψει με τον στενό συνεργάτη του Αλμέιδα, αναμένεται άμεσα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για την σύνθεση του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ

Ο Πάολο Φερνάντες έπαιξε στην ΑΕΚ για 6 μήνες την περασμένη σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 19 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε 11 ημέρες, η ΑΕΚ ξεκινά την προετοιμασία της στο Μπουργκ Χάαμσταντ της Ολλανδίας, όπου θα μείνει μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της είναι 7-8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League, ενώ στις 18 του ίδιου μήνα αρχίζει και το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.