Ξανά στον πάγκο ο Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Ξανά στον πάγκο ο Εμπαπέ!

Κώστας Τόπας 13:22 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 10.03.2024

Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος, αυτή τη φορά κόντρα στη Ρεμς, να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, η πρωτοπόρος της Ligue 1, υποδέχεται τη Ρεμς στις 14:00 στο «Παρκ Ντε Πρενς» για την 25η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μπορούν να αυξήσουν περαιτέρω το προβάδισμά τους στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ήττα στη Μπρεστ το Σάββατο (09/03) από της Λανς (1-0).

Για την αναμέτρηση με τη Ρεμς, ο Λουίς Ενρίκε προτίμησε γι' ακόμη μία φορά να μην ξεκινήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη βασική ενδεκάδα, καθώς άφησε τον 25χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό στον πάγκο.

Αυτό είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος που ο Καταλανός τεχνικός των Παριζιάνων αποφασίζει να μην ρίξει ως βασικό τον Κιλιάν Εμπαπέ στη μάχη. Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι για τον αγώνα ρεβάνς με τη Σοσιεδάδ, ο Γάλλος αστέρας είχε πάρει φανέλα βασικού και κατάφερε να πετύχει και δύο τέρματα, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για την ομάδα του.

Η ενδεκάδα της Παρί για το ματς με τη Ρεμς: Νάβας - Χακίμι, Ντανίλο, Μπεράλντο, Λούκας Ερνάντες - Ουγκάρτε, Ζαΐρ-Έμερι, Σολέρ - Λι, Ράμος, Μπάρκολα

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ντοναρούμα, Εμπαπέ και Κόλο Μουανί