Γίνεται παίκτης της Αλ Αραμπί ο Βεράτι - Προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών

Μάρκο Βεράτι

Γίνεται παίκτης της Αλ Αραμπί ο Βεράτι - Προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών

Sportal newsroom 13:55 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 10.09.2023

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν, ο Μάρκο Βεράτι, με τον Ιταλό μέσο να βρίσκεται ένα βήμα από την Αλ Αραμπί.

Ο Μάρκο Βεράτι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από έντεκα χρόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ευρώπης. Μπορεί το συμβόλαιο του 30χρονου κεντρικού μέσου να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 ωστόσο, εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι βρίσκεται εκτός πλάνων της γαλλικής ομάδας.

Από την στιγμή που οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να λύσουν την μεταξύ τους συνεργασία αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο η μόνη λύση ήταν η πώληση. Την λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την πρωταθλήτρια της Ligue 1, ήρθε να δώσει η Αλ Αραμπί με την ομάδα του Κατάρ να προσφέρει περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν και μένει πλέον, να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Ο Μάρκο Βεράτι, φαινόταν πως δεν ξετρελαίνεται με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, όμως αυτή την στιγμή η Αλ Αραμπί αποτελεί την μόνη δίοδο διαφυγής και αποτελεί την μόνη ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις και των δύο.

Έτσι λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό που εξέτασε τις επιλογές του, κατέληξε στην ομάδα της Αραβίας, εφόσον δεν τα βρήκε με κανέναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Θα προσθέσει το όνομα του στη μακροσκελή λίστα των αστέρων που έφυγαν από την Ευρώπη για να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Saudi Pro League.

Η Παρί έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ στο πρόσωπο του Κβαρατσχέλια
LIGUE 1

09:51 - 09.09.2023

Η Παρί έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ στο πρόσωπο του Κβαρατσχέλια

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται ήδη για την πιθανή αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι κι έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο τον μελλοντικό διάδοχο του 24χρονου Γάλλου επιθετικού.

Ο διεθνής μέσος, με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, πραγματοποίησε 413 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 58 ασίστ. Κατέκτησε τα πάντα εντός συνόρων με την ομάδα, με τον απολογισμό του να είναι οκτώ πρωταθλήματα, έξι κύπελλα, έξι Λιγκ Καπ και εννέα Σούπερ Καπ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον διακαή πόθο όλων στο γαλλικό σύλλογο, το Champions League.