Άντεξε στην πίεση της Παρί και πήρε βαθμό στο Parc des Princes η Ρεμς
i

©PrtScr

Άντεξε στην πίεση της Παρί και πήρε βαθμό στο Parc des Princes η Ρεμς

Στέλιος Βαρδάκης 16:08 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 10.03.2024

Σπουδαίο αποτέλεσμα (2-2) πέτυχε η μαχητική Ρεμς μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν αν και σκόραρε νωρίς είδε το σκορ να ανατρέπεται, όμως έδειξε σφυγμό και κατάφερε να σκοράρει ξανά για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ισόπαλες 2-2 ήρθαν Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεμς στην έδρα των Παριζιάνων σε ένα πολύ συναρπαστικό ματς για την 25η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να παγώσουν τους γηπεδούχους αφού κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι. Συγκεκριμένα, εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος του Χακίμι και με σκόρερ τον Μουνέτσι έκαναν το 1-0 μόλις στο 7'.

Η απάντηση της Παρί ήρθε σχετικά γρήγορα και μάλιστα χρειάστηκε μόλις 2 λεπτά για να κάνει την ανατροπή και να φέρει τούμπα το ματς. Αρχικά, ισοφάρισε με ένα αυτογκόλ του Αμπντελχαμίντ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 19΄έγινε το 2-1 με τον Ράμος να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Παρόλα αυτά, η Ρεμς κατάφερε να ισοφαρίσει και μάλιστα ελάχιστα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Στο 45' ο Ντιακιτέ εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη πάσα του Αγκμπαντού και απέναντι στον Νάβας σκόραρε για το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν αμφότερες τις στιγμές τους, με τη Ρεμς να αντέχει στην πίεση της Παρί και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Παρίσι.

Στην 1η θέση παραμένει η Παρί παρά τη γκέλα, με 56 βαθμούς και στο +10 από τη 2η Μπρεστ. Στην 9η θέση με 35 βαθμούς η Ρεμς που συνεχίζει να ελπίζει για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η 25η αγωνιστική της Ligue 1:

Η βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική: