Παρόντες, αμφίβολοι και απόντες εν όψει του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων

Αράο, Ελ Κααμπί

i

Intime

Παρόντες, αμφίβολοι και απόντες εν όψει του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα αρχίσει την Τετάρτη (06/03), όμως ο Φατίχ Τερίμ έχει εικόνα για τον σχεδιασμό του, περιμένοντας ενισχύσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκουράζονται σήμερα (5/3) με τη δεύτερη μέρα του διήμερου ρεπό που τους έχει παραχωρήσει ο Φατίχ Τερίμ. Όσο για τον Τούρκο προπονητή, βρίσκεται στην Αλικαρνασσό, στην οποία ταξίδεψε τη Δευτέρα και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας.

Ο Τερίμ έχει ραντεβού με τους παίκτες του Τριφυλλιού το απόγευμα της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», προκειμένου να αρχίσουν προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό, για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου. Διότι σε περίπτωση ήττας στο Φάληρο, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ για τους «πράσινους».

Το ενθαρρυντικό για τον Τερίμ είναι πως θα έχει ενισχύσεις για την Κυριακή. Ο Γουίλιαν Αράο εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος. Επίσης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα έχει αναρρώσει από την τενοντίτιδα στο γόνατο.

Ποιο Big-5 της Ευρώπης; Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το συναρπαστικότερο όλων!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:48 - 05.03.2024

Ποιο Big-5 της Ευρώπης; Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το συναρπαστικότερο όλων!

Ο τίτλος του φετινού πρωταθλήματος θα κριθεί, όπως και πέρυσι στο νήμα. Κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό μιας και στο «Big-5» της Ευρώπης το τοπίο για την ανάδειξη του πρωταθλητή έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει...

Άλλοι δύο παίκτες συγκεντρώνουν πιθανότητες να αγωνιστούν στο «Καραϊσκάκης»: οι Χουάνκαρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Αμφότεροι γυμνάστηκαν το Σάββατο σε υψηλή ένταση, νιώθουν καλύτερα και την Τετάρτη ίσως δοκιμάσουν να πάρουν μέρος στην προπόνηση.

Ο Χουάνκαρ έχει πιο υψηλή ετοιμότητα από τον Βέρμπιτς και μπορεί να παίξει βασικός. Από την άλλη, εξαιτίας των όσων προηγήθηκαν με τη ρίψη κροτίδας στο παιχνίδι πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου 2023, το μέρος θα είναι ιδιαίτερο για τον Ισπανό αριστερό μπακ. 

Αυτός ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σίγουρα είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας με τον ΟΦΗ και τιμωρήθηκε με αγωνιστική. Επίσης, δεν θα είναι έτοιμος ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος μάλλον θα προλάβει τη 2η αγωνιστική των Play Offs την Κυριακή 17 Μαρτίου, αν δεν αναβληθεί λόγω της Εθνικής ομάδας.

Τουλάχιστον, ο Γιάννης Κώτσιρας προστατεύτηκε από τη μεγάλη κόπωση, ανέκτησε τις δυνάμεις του και στο ντέρμπι θα έχει το δύσκολο έργο της επιτήρησης του φορμαρισμένου Ντάνιελ Ποντένσε.