Πάρτι των οπαδών της Νάπολι - Σε ρυθμούς φιέστας η πόλη
i

©printscreen

Πάρτι των οπαδών της Νάπολι - Σε ρυθμούς φιέστας η πόλη

Κώστας Τσιακλής 16:01 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 30.04.2023

Οι φίλοι της Νάπολι έστησαν πάρτι στους δρόμους της πόλης και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1990.

Η Νάπολι ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση της Serie A και οι φίλοι της έχουν στήσει πάρτι στους δρόμους της πόλης, λίγο πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Σαλερνιτάνα (30/04, 16:00).

Πήρε το ντέρμπι με τη Λάτσιο η Ίντερ
SERIE A

15:26 - 30.04.2023

Πήρε το ντέρμπι με τη Λάτσιο η Ίντερ

Η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Λάτσιο με ανατροπή και έβαλε «φωτιά» στη «μάχη» για την είσοδο στην τετράδα της Serie A. Ταυτόχρονα οι «νερατζούρι» έκαναν δώρο στη Νάπολι, η οποία θέλει τη νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Η στιγμή που περίμεναν οι χιλιάδες φίλοι της Νάπολι έφτασε. Η Ίντερ επικράτησε νωρίτερα με 3-1 της Λάτσιο και πλέον οι «παρτενοπέι» χρειάζονται τη νίκη στο παιχνίδι απέναντι στη Σαλερνιτάνα για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση της Serie A. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο τρίτος συνολικά τίτλος πρωταθλήματος για τη Νάπολι και ο πρώτος μετά το 1990 και την εποχή του αείμνηστου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Οι οπαδοί της έχουν στήσει πάρτι στους δρόμους της ομώνυμης πόλης και περιμένουν πως και πως τη στιγμή που η ομάδα τους θα είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Σίγουρα να αυτό επιτευχθεί σήμερα τότε η Νάπολι απόψε θα μοιάζει με μεθυσμένη πολιτεία.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: