Απίστευτο: Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει το γήπεδο από την Παρτίζαν λόγω χρεών στο Δημόσιο!

Οπαδοί Παρτιζάν

i

PrtScr

Απίστευτο: Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει το γήπεδο από την Παρτίζαν λόγω χρεών στο Δημόσιο!

Κώστας Τόπας 12:03 - 26.02.2024

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Παρτιζάν, καθώς οι οφειλές της στο Δημόσιο, «αναγκάζει» την κυβέρνηση να της πάρει το γήπεδο στο Βελιγράδι!

Μεγάλη ανησυχία σε φιλάθλους και κόσμο προκάλεσε η δήλωση του προέδρου της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαήλοβιτς, για το ενδεχόμενο απώλειας του γηπέδου λόγω φορολογικών οφειλών. Ο ισχυρός άνδρας της σερβικής ομάδας, επισήμανε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αναφέροντας ότι την περυσινή σεζόν ο σύλλογος είχε φορολογική οφειλή 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία πλέον έχει ανέλθει στα 23-24 εκατομμύρια. ευρώ!

Επιπλέον, ο Μιγιαήλοβιτς τόνισε ότι ο πρώην πρόεδρος της Παρτιζάν, Μίλοραντ Βούτσελιτς, υποθήκευσε 11,7 εκατ. ευρώ φόρους λόγω χρεών του συλλόγου, ενώ προειδοποίησε ότι εάν το κράτος αρχίσει να εισπράττει το χρέος, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος η Παρτιζάν να χάσει το γήπεδο της, κάτι που θα αποτελούσε σοβαρό πλήγμα για τον σύλλογο.

«Ενα έχω να πω, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Ανησυχώ πολύ για την κατάσταση στην Παρτιζάν. Αυτή είναι μια πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Έτσι, ο Μίλοραντ Βούτσελιτς, όταν ήταν πρόεδρος της JSD και της FK Πρτιζάν, υποθήκευσε 11,7 εκατ. στο όνομα φόρων λόγω χρεών στη ΦΚ Παρτιζάν. Πέρυσι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος χρωστούσε 20 εκατ. ευρώ φόρους και τώρα χρωστάει 23-24 εκατ. ευρώ. Τι θα κάνουμε όταν το κράτος αρχίσει να εισπράττει φόρους 23-24 εκατ. ευρώ. Το κράτος μπορεί να έρθει στο γήπεδο για εκτέλεση αυτή τη στιγμή. Η Παρτιζάν χρωστάει, λοιπόν, επαναλαμβάνω, 23-24 εκατομμύρια για φόρους. Πώς θα το πληρώσει; Εάν η φορολογική διοίκηση πάρει το γήπεδο, η JSD Partizan θα μείνει χωρίς το πολυτιμότερο περιουσιακό της στοιχείο», είπε ο Οστόγια Μιγιαήλοβιτς σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι.

Προσοχή σκληρές εικόνες: Άγρια επεισόδια με τσεκούρια και ρόπαλα μεταξύ οπαδών Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:00 - 27.01.2024

Προσοχή σκληρές εικόνες: Άγρια επεισόδια με τσεκούρια και ρόπαλα μεταξύ οπαδών Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα (vids)

Μετά το τέλος του αγώνα της Παρτίζαν με την Ζαλγκίρις για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, το βράδυ της Παρασκευής (26/1) οπαδοί της ομάδας του Βελιγραδίου συναντήθηκαν στους δρόμους της πόλης με τους συμπατριώτες τους που υποστηρίζουν τον Ερυθρό Αστέρα και ακολούθησαν επεισόδια τρομακτικής έντασης.

Η δήλωση αυτή έρχεται ως προειδοποίηση για τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη για επείγουσα λύση στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Οπαδοί και το κοινό περιμένουν πλέον με ανυπομονησία τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον της Παρτιζάν.