Παβάρ: «Είναι υπέροχο να παίζεις στην Ίντερ, φαντάζομαι τον εαυτό μου πολλά χρόνια στο Μιλάνο»

Παβάρ: «Είναι υπέροχο να παίζεις στην Ίντερ, φαντάζομαι τον εαυτό μου πολλά χρόνια στο Μιλάνο»

Sportal newsroom 23:59 - 25.03.2024

Ο Μπενζαμέν Παβάρ εξέφρασε την ικανοποίηση του που είναι παίκτης της Ίντερ και τόνισε ότι θέλει να μείνει για αρκετό καιρό στο Μιλάνο.

Ο Μπενζαμέν Παβάρ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ίντερ, προερχόμενος από την Μπάγερν. Και σχεδόν αμέσως, έγινε αναπόσπαστο μέρος της αμυντικής τριπλέτας του Σιμόνε Ιντζάγκι, καθώς προσαρμόσθηκε πολύ γρήγορα στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Με 26 αγώνες τη φετινή σεζόν, ο Παβάρ είναι αναντικατάστατος στους «νερατζούρι, ενώ το συμβόλαιο του, λήγει το 2028. Και απαντώντας σχετικά με το τι σκέφτεται για το μέλλον, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός, επεσήμανε, μιλώντας στο «Téléfoot» ότι δεν θέλει να φύγει από το Μιλάνο.

«Εφυγα από την Γερμανία για να παίξω κεντρικός αμυντικός, εδώ στην Ίντερ. Το κάνω και θέλω να έχω την ευκαιρία να κληθώ στην εθνική ομάδα γι' αυτήν την θέση. Φαντάζομαι τον εαυτό μου στο Μιλάνο για πολλά χρόνια.

Στην Ίντερ βελτιώθηκα ως παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, βρήκα μια υπέροχη χώρα με απίστευτους φιλάθλους. Υπάρχει ζεστασιά και υποστήριξη στην Ιταλία. Είναι υπέροχο να παίζεις εδώ. Για το σκουντέτο; Λέω ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παβάρ.