Ο Πέλκας σκόραρε στη νίκη της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Σίβασπορ του Χαρίση (vid)
i

©printscreen

Ο Πέλκας σκόραρε στη νίκη της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Σίβασπορ του Χαρίση (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:04 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 19.12.2023

Ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός σκόραρε στη νίκη της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Σίβασπορ του Χάρη Χαρίση (3-1), για την 17η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και το πιστοποίησε για ακόμα μία φορά. Ο Έλληνας διεθνής μετά το πρόσφατο γκολ του στη νίκη της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Σανλιούρφασπορ με 2-0, για τον 4ο γύρο του Türkiye Kupası, βρήκε ξανά δίχτυα. 

Αυτή τη φορά το έκανε στην εντός έδρας επικράτηση της Μπασάκσεχιρ με 3-1 επί της Σίβασπορ του Χάρη Χαρίση (αγωνίστηκε βασικός) για την 17η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σαΐθ, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και έκαναν την ολική ανατροπή. 

Λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Πιάτεκ έφερε το ματς στα ίσια από την άσπρη βούλα, ενώ στο 51ο λεπτό ο ίδιος ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 για τη Μπασάκσεχιρ διαμόρφωσε στο 62ο λεπτό ο Δημήτρης Πέλκας με σουτ μέσα από τη περιοχή. 

Κάπως έτσι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε το τρίτο του τέρμα σε 14 αγώνες τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Πέλκας στο Sportal: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στο Euro της Γερμανίας»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:48 - 11.09.2023

Ο Δημήτρης Πέλκας στο Sportal: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στο Euro της Γερμανίας»

Μετά τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ (5-0), ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στο Sportal για την αντίδραση που έδειξε το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπέρβαση που χρειάζεται στα εναπομείναντα τρία ματς.

Δείτε το σχετικό βίντεο: