«Ο Πέλκας ήρθε σε συμφωνία με τη Σίβασπορ»

Δημήτρης Πέλκας

i

© Intime

«Ο Πέλκας ήρθε σε συμφωνία με τη Σίβασπορ»

Δημήτρης Χούπης 16:24 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 05.07.2023

Όπως αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα ο Δημήτρης Πέλκας ήρθε σε συμφωνία με τη Σίβασπορ, μετά τη λύση συνεργασίας με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Πέλκας όπως φαίνεται δε θα φύγει από την Τουρκία. Όπως αναφέρει λοιπόν το τουρκικό «beinsports» ο Έλληνας μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σίβασπορ, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο. 

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε μείνει ελεύθερος από τη Φενέρεμπαχτσε. Πολλές ήταν οι ομάδες από τη γειτονική μας χώρα που είχαν δείξει το ενδιαφέρον για τον 29χρονο, αλλά η Σίβασπορ είναι αυτή που τον έπεισε και «κέρδισε» την υπογραφή του. 

Στην ομάδα της Σεβάστειας μάλιστα αγωνίζεται κι άλλος Έλληνας και πιο συγκεκριμένα ο Χάρης Χαρίσης, ενώ μέχρι πρότινος ήταν και ο Δημήτρης Γούτας. Ο οποίος σήμερα (5/7) ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, ένιωσα ζεστασιά από όλους. Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ανυπομονώ να προπονηθώ με την ομάδα και να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Πάντα θα δίνω το 100% και θα προσπαθώ να βοηθάω τους νεαρούς παίκτες – γι' αυτό είμαι εδώ.

Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για το Πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα, να δουλέψω μαζί τους και να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα στόπερ μετά την ανακοίνωσή του από την ουαλική ομάδα.