Ο Πέλκας είχε συνάντηση με την Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τους Τούρκους

Δημήτρης Πέλκας

i

© Intime

Ο Πέλκας είχε συνάντηση με την Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τους Τούρκους

Κώστας Τόπας 12:59 - 12.05.2023

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι ο Δημήτρης Πέλκας συναντήθηκε με την διοίκηση της Τραμπζονσπόρ για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ο 29χρονος Έλληνας μέσος που κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Μία από αυτές είναι η Τραμπζονσπόρ, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fotomac», συναντήθηκε με τον Δημήτρη Πέλκα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας του. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Ερτουγκρούλ Ντογκάν συναντήθηκε με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, σε ένα ραντεβού στο οποίο παρευρέθηκαν και οι Μπακασέτας και Σιώπης, οι οποίοι αγωνίζονται στην Τραμπζονσπόρ.

Πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για να σου πω την αλήθεια, πάντα μέχρι τώρα επέλεγα να είμαι εκεί που με θέλουν πιο πολύ. Δεν έγινε επίσημη πρόταση, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τώρα βλέπουμε. Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχουμε καταφέρει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Και στο μυαλό μου πάντα έχω αυτό το σενάριο. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά».