Πετράκης: «Δεν πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθεια τω παιδιών παρά τον υποβιβασμό»

Πετράκης και Βόκολος

i

©intime

Πετράκης: «Δεν πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθεια τω παιδιών παρά τον υποβιβασμό»

Sportal newsroom 22:32 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 06.05.2023

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης, με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του, δεν πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθεια των παικτών του.

Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με τη Λαμία 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» και υποβιβάστηκε, έναν χρόνο μετά την άνοδό του στη Super League

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στην Cosmote TV με δάκρυα στα μάτια. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι άδικο που για πέμπτο παιχνίδι οι παίκτες του να μην παίρνουν τη νίκη, στη διάρκεια των playouts. Τόνισε δε ότι παρά τον υποβιβασμό δεν πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθεια της ομάδας του. 

«Είναι πολύ άδικο. Είναι το πέμπτο παιχνίδι που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια, η εικόνα μας ήταν καλή, η προσπάθειά μας αδικείται από το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να δώσεις εξήγηση. 

Έγινε μια φάση και την πληρώσαμε ξανά. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρά τη μεγάλη προσπάθεια. Παρά τον υποβιβασμό, δεν πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθεια και η ψυχή που έδωσαν τα παιδιά. Είμαστε στενοχωρημένοι».