Πηλέας: «Αξίζαμε τη νίκη, θα πάω γλυκά στην προπόνηση για το χαμένο πέναλτι»

Σόρια-Πηλέας

i

©Intime

Πηλέας: «Αξίζαμε τη νίκη, θα πάω γλυκά στην προπόνηση για το χαμένο πέναλτι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:04 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 28.09.2023

Ο Κώστας Πηλέας μίλησε για τη νίκη του Πανσερραϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που έχασε.

Χάρη στο γκολ του Άλεξιτς στις καθυστερήσεις, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 σε ένα ματς που τα είχε όλα, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Κώστας Πηλέας μίλησε για τη νίκη των «λιονταριών» κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που έχασε. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κύπριος διεθνής: 

«Έδωσα το προβάδισμα στην ομάδα με το πρώτο πέναλτι. Έχασα το δεύτερο, τους είπα ότι θα τους πάρω γλυκά στην προπόνηση. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, την αξίζαμε, κυριαρχούσαμε σε όλη τη διάρκεια. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, μπαίνουμε πάντα για τους τρεις πόντους και συνεχίζουμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Βόλο. 

Είμαστε σταθερή ομάδα, δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε σταθερά και ταπεινά για τα επόμενα παιχνίδια. Πέρσι πάλευα για το πρωτάθλημα (σ.σ αγωνίζονταν στον Άρη Λεμεσού όπου κατέκτησε τον τίτλο), εδώ είναι άλλοι στόχοι. Εμείς όμως σαν ομάδα μπαίνουμε για να κερδίζουμε τους τρεις πόντους. Κοιτάμε όλους στα μάτια και προχωράμε».