Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς και την Αστυνομία έξω από το γήπεδο της Σαν Λορέντζο
i

© PrtScr

Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς και την Αστυνομία έξω από το γήπεδο της Σαν Λορέντζο

Γιάννης Λιβανός • 17:43 - 02.02.2024

Σκηνές απείρου κάλλους στην Αργεντινή! Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Σαν Λορέντζο, με πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς και την Αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα «πνεύματα» με... πλαστικές σφαίρες.

Συνέχεια στα περιστατικά βίας μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας δόθηκε στην Αργεντινή.

Στον αγώνα ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Σαρμιέντο στο «Νουέβο Γκασόμετρο» άνθρωποι των αστυνομικών δυνάμεων ασκούσαν μανιωδώς και εντελώς αναίτια βία σε  άντρες, γυναίκες αλλά και ηλικιωμένους φιλάθλους καθώς εκείνοι εισέρχονταν στο γήπεδο της Σαν Λορέντζο. 

Πολλοί μάλιστα οπαδοί προσπαθούσαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο, με την Αστυνομία να χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες για να απωθήσει το πλήθος από το γήπεδο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί οπαδοί, ενώ αρκετοί έχασαν και τα παπούτσια τους.

Ο λόγος βέβαια που η Μπόκα Τζούνιορς «αναγκάστηκε» να μετακομίσει στο γήπεδο της Σαν Λορέντζο είναι πως η περίφημη έδρα της, το «Μπομπονέρα» βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι ιδανικός για να παιχθεί ποδόσφαιρο. 

Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)
PREMIER LEAGUE

12:29 - 02.02.2024

Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμωρήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το 12ωρο ξεφάντωμα του σε πάρτι, καταναλώνοντας άφθονη τεκίλα στο Μπέλφαστ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την προπόνηση της ομάδας του.

Κάπως έτσι η Μπόκα Τζούνιορς έπαιξε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στην έδρα της Σαν Λορέντζο, κάτι που είχε σαν συνέπεια να γίνουν εκτεταμένα επεισόδια και να υπάρχει τεταμένο κλίμα από νωρίς. Στα του αγώνα, που επισκιάστηκε από όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου, ο αγώνας ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Σαρμιέντο έληξε 1-1.