«Ψήφισε» Formula 1 αντί για Γιουβέντους-Ίντερ ο Πογκμπά και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολ Πογκμπά

i

PrtScr

«Ψήφισε» Formula 1 αντί για Γιουβέντους-Ίντερ ο Πογκμπά και προκάλεσε αντιδράσεις

Sportal newsroom 19:07 - 27.11.2023

Ο Πολ Πογκμπά έδωσε για ακόμη μια φορά αφορμή για κριτική για εξωαγωνιστικούς λόγους αφού παρακολούθησε από κοντά μαζί με τον Πατρίς Εβρά το Grand Prix της Formula 1, την ώρα που η Γιουβέντους αντιμετώπιζε την Ίντερ.

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση της FIFA να αποκλείσει τον Πολ Πογκμπά για τα επόμενα δύο χρόνια από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Γάλλος διεθνής έδωσε για ακόμη μια φορά αφορμή για να συζητηθεί το όνομά του για μη αγωνιστικούς λόγους. 

Η Γιουβέντους λοιπόν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ίντερ, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Serie A. Ο Πογκμπά παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, καθώς αντί να βρεθεί στο γήπεδο να στηρίξει τους συμπαίκτες του, προτίμησε να μεταβεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παρέα με τον συμπατριώτη του και άλλοτε συμπαίκτη του Πατρίς Εβρά αλλά και τον Ρονάλντο, για να παρακολουθήσουν το τελευταίο Grand Prix της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι όπου ο Μαξ Φερστάπεν σημείωσε την 19η φετινή του νίκη στη Formula 1.

Η πράξη αυτή του Πογκμπά (να προτιμήσει να βρεθεί στο GP του Άμπου Ντάμπι αντί να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του) έχει ξεσηκώσει έντονη κριτική προς το πρόσωπό του, καθώς η συμπεριφορά του ερμηνεύεται ως απόλυτη αδιαφορία προς την ομάδα του.

Πάει για δεύτερο γάμο με Αντόνιο Κόντε η Γιουβέντους
SERIE A

11:11 - 27.11.2023

Πάει για δεύτερο γάμο με Αντόνιο Κόντε η Γιουβέντους

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανακαθίσει στον πάγκο της Γιουβέντους άφησε ο Αντόνιο Κόντε. Σε εκδήλωση που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Σαλέντο , ο Ιταλός τεχνικός βραβεύτηκε με το <<Sport soft skills >> και δεν δίστασε να αναφερθεί στο μέλλον του αλλά και στην πιθανότητα επιστροφής στη Γηραιά κυρία.

Θυμίζουμε ότι ο Πογκμπά έχει καταγράψει μόλις δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γιουβέντους, κόντρα σε Μπολόνια και Έμπολι. Στη συνέχεια ο Γάλλος μέσος αντιμετώπισε ένα μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού και έπειτα αφού βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ήρθε η τιμωρία από τη FIFA και έτσι θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά από δύο χρόνια!