Ποιος θα κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ; Ο υπερυπολογιστής απάντησε
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Σίτι / © Twitter

Ποιος θα κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ; Ο υπερυπολογιστής απάντησε

Ευγενία Κουντούρη • 13:36 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 23.01.2023

Η Άρσεναλ είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, με την Σίτι να προσπαθεί να την φτάσει. Ο… υπερυπολογιστής προέβλεψε αν θα τα καταφέρει.

Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, μπορούμε πλέον να βασιστούμε στα δεδομένα ώστε να … προβλέψουμε το μέλλον; Η ερώτηση, προς το παρόν, θα μείνει αναπάντητη, όμως στην Αγγλία ζήτησαν ήδη από το υπερ-κομπιούτερ να προβλέψει τον νικητή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ του Αρτέτα έχει κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σε 14 αγώνες μετράει 12 νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μία ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 37 βαθμούς.

Θα παραμείνει όμως στην κορυφή μέχρι το τέλος; Σύμφωνα με τον υπερυπολογιστή της BonusCodeBets, η Σίτι θα κερδίσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της αφού θα … πετάξει την Άρσεναλ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σύμφωνα πάντα με τους υπολογισμούς του κομπιούτερ, η Άρσεναλ θα τερματίσει πίσω από τη Σίτι στη δεύτερη θέση και θα εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Ο υπερυπολογιστής πιστεύει ότι η Λίβερπουλ θα πάει καλύτερα στο δεύτερο μισό της κούρσας και θα τερματίσει τρίτη, με την Τότεναμ να εξασφαλίζει την τελική θέση στην πρώτη τετράδα.

Η Νιούκαστλ, η οποία αυτή τη στιγμή είναι τρίτη και διεκδικεί μια θέση στην πρώτη τετράδα, αναμένεται να τερματίσει μπροστά από τους Κόκκινους Διαβόλους αυτή τη σεζόν.

Οι άνδρες του Έντι Χάου αναμένεται να χάσουν την πρώτη τετράδα και να τερματίσουν πέμπτοι, ενώ η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ πρέπει να συμβιβαστεί με την έκτη θέση.