Πρώην ταλέντο της Χαποέλ Χάιφα έγινε στρατιώτης και πέθανε στη Γάζα
i

© Google

Πρώην ταλέντο της Χαποέλ Χάιφα έγινε στρατιώτης και πέθανε στη Γάζα

Sportal newsroom 22:19 - 08.10.2023

Ο νεαρός Γιάρον Ζοχάρ, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα ταλέντα στις υποδομές της Χαποέλ Χάιφα, κατετάγη στον στρατό. Ωστόσο, για κακή του τύχη βρέθηκε στη Γάζα και τελικά έχασε τη ζωή του σε ηλικία 19 ετών, μετά την επίθεση της Χαμάς.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και αφορμή στέκεται η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, η οποία άρχισε το πρωί του Σαββάτου (7/10). Οι νεκροί εικάζεται πως έχουν ξεπεράσει τους 1000 και ανάμεσα τους βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι είχαν σχέση με τα σπορ. 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάρον Ζοχάρ ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα πρώτα θύματα της επίθεσης, χάνοντας τη ζωή του σε ηλικία μόλις 19 ετών. Ο ίδιος αποτέλεσε ένα από τα ταλέντα της Χαποέλ Χάιφα, στην οποία πέρασε σχεδόν μία εξαετία αγωνιζόμενος με τις υποδομές. Ωστόσο, ο ίδιος κλήθηκε να υπηρετήσει την πατρίδα του και για κακή του τύχη βρισκόταν στην περιοχή της Γάζας όταν έγινε η επίθεση. 

«Η Χάποελ Χάιφα, ο ιδιοκτήτης Γιόαβ Κατς, το επιτελείο και οι παίκτες σκύβουν το κεφάλι στο άκουσμα του θανάτου του μαχητή "Golani", δεκανέα, Γιάρον Ζοχάρ που σκοτώθηκε στο Κιριάτ Άτα. Ο αείμνηστος Ζοχάρ έπαιξε για έξι χρόνια στο τμήμα νεολαίας του συλλόγου. 

Ξεκίνησε τα βήματά του στους νέους της Χαποέλ Χάιφα, στις ομάδες προσχολικής ηλικίας και έπαιξε στους νέους του συλλόγου τμήμα μέχρι την 1η ομάδα παμπαίδων. Ο αείμνηστος Ζοχάρ έπαιζε στη θέση του αριστερού αμυντικού», ανέφερε η ομάδα στην ανακοίνωσή της. 

Ρόμπι Κιν και Ρόρι Ντέλαπ φυγαδεύτηκαν στην Ελλάδα αφού κατάφεραν να αποδράσουν από το Ισραήλ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:05 - 08.10.2023

Ρόμπι Κιν και Ρόρι Ντέλαπ φυγαδεύτηκαν στην Ελλάδα αφού κατάφεραν να αποδράσουν από το Ισραήλ

Ο Ρόμπι Κιν και ο Ρόρι Ντέλαπ αναγκάστηκαν να εγκατασταθούν, προσωρινά, στην Ελλάδα, αφού πρώτα φυγαδεύτηκαν από το Ισραήλ μετά τον πόλεμο που ξέσπασε με τη Χαμάς.

«Ήταν ένα καταπληκτικό αγόρι. Πονάει η καρδιά μου. Ο σύλλογος στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και θα στείλει τους εκπροσώπους του στην κηδεία του», υποστήριξε ο πρώην προπονητής του Σλόμι Στίκερ

© Hapoel Haifa