Πολλά προβλήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο

Πολλές ελλείψεις θα έχουν οι Ηπειρώτες κόντρα στον Ατρόμητο.

Πολλά προβλήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο

Sportal newsroom 17:42 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 06.04.2023

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος θα έχει αρκετούς απόντες στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ είναι σε δύσκολη θέση και κόντρα στον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο στο Περιστέρι θέλει να φύγει αήττητος για να μην βρεθεί σε ακόμα πιο μειονεκτική κατάσταση.

Σ’ αυτό το σημαντικό ματς, πάντως, ο τεχνικός Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι αρκετές απουσίες. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Ριένστρα, Καραχάλιος, Παντελάκης, Λέο, Κόντε και Κιάκος, οι οποίοι είναι νοκ άουτ, ενώ από ίωση συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται οι τερματοφύλακες Σούλης και Αθανασίου. Ο Σούλης ενδέχεται να προλάβει να μπει στην αποστολή, ώστε να υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τερματοφύλακες.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί στο ΠΕΑΚΙ την προετοιμασία της και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Σήμερα είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στους «Ζωσιμάδες» οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου και η μετέπειτα διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα, δίνουν αυτή τη δυνατότητα, από τη στιγμή που δεν θα επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος.

Η προπόνηση περιελάμβανε επιθετική τακτική με παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι 11 εναντίον 11. Ο Στάικος έκανε ορισμένες δοκιμές και ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, θέλοντας να δώσει περισσότερη ταχύτητα στη μεσοεπιθετική ζώνη.