Πολλά τα παράπονα της Μπρέντφορντ για θέατρο του Χάβερτς: «Έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν σκοράρει»

Πολλά τα παράπονα της Μπρέντφορντ για θέατρο του Χάβερτς: «Έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν σκοράρει»

Δημήτρης Χούπης 11:19 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 10.03.2024

Ο Κάι Χάβερτς έβαλε το νικητήριο γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Μπρέντφορντ, αλλά οι «μέλισσες» θεωρούν ότι ο Γερμανός έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν σκοράρει.

Η Άρσεναλ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ χάρη στο γκολ του Κάι Χάβερτς στο 86ο λεπτό. Με τους τρεις βαθμούς οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο ο Γερμανός βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά το ματς, λόγω ενός θέατρου που έκανε πριν σκοράρει. Κάπως έτσι οι «μέλισσες» έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα, αφού θεωρούν πως έπρεπε να είχε αποβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ δήλωσε ότι ο Χάβερτς «βούτηξε» μέσα στην περιοχή, αλλά η πτώση του δεν συγκίνησε τον διαιτητή. Ο οποίος δεν έδωσε κίτρινη στον Γερμανό, η οποία θα ήταν η δεύτερή του.

«Πιστεύω ότι ο Χάβερτς δεν έπρεπε να βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο όταν πέτυχε το γκολ. Ήταν ξεκάθαρη βουτιά. Μπορεί να ήταν δύσκολο για τον διαιτητή να το δει ωστόσο ο βοηθός έπρεπε να το είχε παρατηρήσει», ήταν τα λόγια του Γερμανού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Κλοπ vs Γκουαρντιόλα: Το τελευταίο «μπρα ντε φερ» μιας εμβληματικής αντιπαλότητας στην Premier League (vid)
PREMIER LEAGUE

09:06 - 10.03.2024

Κλοπ vs Γκουαρντιόλα: Το τελευταίο «μπρα ντε φερ» μιας εμβληματικής αντιπαλότητας στην Premier League (vid)

Το ντέρμπι της Κυριακής (10/03, 17:45) μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι πιθανότατα η τελευταία φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναμετρηθούν σε αγώνα της Premier League.

Μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου ανέβασε την επίμαχη φάση στα social media της, δείχνοντάς την από διάφορες οπτικές γωνίες. «Ο Κάι Χάβερτς δεν αποβλήθηκε», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση. Επόμενο παιχνίδι για τους «κανονιέρηδες» για το πρωτάθλημα είναι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad, όπου κι αυτός όπως φαίνεται θα είναι ένας αγώνας που θα αποτελέσει σημείο «κλειδί» για το πρωτάθλημα.