Πολλά τα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Άρης

i

© Intime

Πολλά τα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ

Μετά την γκέλα με τον Άρη, έχει και άλλα ζητήματα ο Ολυμπιακός…

Δεν είναι μόνο οι δύο χαμένοι βαθμοί που επηρεάζουν τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Η ψυχολογία δοκιμάζεται εκ νέου. Από την αποθέωση μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια και την εκδρομή 12.000 φίλων του Ολυμπιακού στο Βόλο, ήρθε η προσγείωση κόντρα στον Άρη και τώρα το ματς της Τετάρτης αποκτά χαρακτήρα πρώτου τελικού.

Το χειρότερο για τον Ολυμπιακό, είναι ότι εξακολουθεί να έχει σοβαρά ζητήματα ενόψει αυτής της αναμέτρησης με έναν ΠΑΟΚ που μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, θα παίξει τα ρέστα του στο Καραϊσκάκη. Ο Σέρτζι Κανός είναι το μεγάλο πλήγμα από το ματς με τον Άρη. Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός. Αμφίβολο αν θα προλάβει κάτι, στο τέλος, ίσως και να μην τον ξαναδούμε… Έδειχνε να είναι καλά, ήταν από τους κορυφαίους στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός τέτοιο παίκτη σε αυτή τη θέση, δεν έχει αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και θα του λείψει…

Ο Ουσεϊνού Μπα ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή. Η συνέχεια γνωστή, λάθος Ρέτσου, τελείωσε ψυχολογικά κι αυτός. Ο τραυματισμός του Μπα επίσης δεν είναι απλός. Αν το ματς ήταν Κυριακή, ίσως προλάβαινε, αλλά μέσα σε λίγες ώρες τέτοια αποκατάσταση, φαίνεται δύσκολη. Θα το παλέψει, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Κουβέντα μεγάλη έχει γίνει για τον Χάμες. Πήγε να παίξει με την εθνική Κολομβίας, πανηγύρισε γκολ σε φιλικό και την… πλήρωσε εκ νέου ο Ολυμπιακός. Αμφίβολος και αυτός για τον ΠΑΟΚ, επίσης οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Και μέσα σε όλα αυτά, να βλέπει ο Μίτσελ ότι ο Εμβιλά δεν γίνεται να είναι 100% έτοιμος. Έστω και στο μικρό χρονικά διάστημα που έπαιξε ο Γάλλος χαφ, έδειξε εκτός ρυθμού, λογικό. Σίγουρα, όμως, είναι κάτι που τον προβληματίζει ενόψει του ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Βουνό τα προβλήματα για τους «ερυθρόλευκους» που για μια ακόμη φορά, το ζουν μετά από διακοπή πρωταθλήματος.