Πορτοσάλτε: «Αυτό είχα πει και ενόχλησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού»
i

©glomex

Πορτοσάλτε: «Αυτό είχα πει και ενόχλησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού»

Κώστας Τσιακλής 16:46 - 03.10.2023

Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε με τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» και αποκάλυψε τι είπε και ενόχλησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Οικονόμου βρέθηκε μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε στο στούντιο του Σκάι στο πλαίσιο της εκπομπής «Σήμερα» και είχαν μια συζήτηση περί ποδοσφαίρου, με αφορμή την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ το βράδυ της Δευτέρας (03/10).

Ο παρουσιαστής της εκπομπής μπήκε δυνατά στη συνομιλία και ανέφερε στον Άρη Πορτοσάλτε το εξής: «Έλεγα πριν ότι ο Άρης λάλαγε τις προηγούμενες μέρες για τον Ολυμπιακό... Και μας έλεγε να μάθουμε να χάνουμε! Σήμερα γιατί δεν μιλάει ο Άρης;»

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε του απάντησε λέγοντας το τι είχε πει στο παρελθόν και ενόχλησε τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων». Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που ενόχλησε από ότι είδα και την διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αυτό που είπα μια μέρα, ότι μπαίνει και ο κόσμος της ομάδας σε αυτό που έχουμε γνωρίσει εμείς για χρόνια! Ότι ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας ως προς την ήττα. Ωωω εξεμάνη η διοίκηση του Ολυμπιακού, ο έτσι, ο αλλιώς...».

Η συζήτησε αυτή έκλεισε με τον Δημήτρη Οικονόμου να προσθέτει: «Πάντως να σου πω κάτι; Και δεν το λέω για τον Καραπαπά και τον Μαρινάκη, δεν με ενδιαφέρει τι λένε, γιατί εμείς δεν είμαστε διοίκηση. Εμείς μιλάμε εδώ και κάνουμε την πλάκα μας. Το λέω για να ξεκαθαρίσει αυτό στους τηλεθεατές. Εμείς κάνουμε χαβαλέ εδώ μεταξύ μας. Δεν είμαστε ούτε με τις διοικήσεις, ούτε με κανένα».