Ο Ποστέκογλου αποθέωσε τον Κέιν

Άγγελος Ποστέκογλου

i

PrtScr

Ο Ποστέκογλου αποθέωσε τον Κέιν

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:44 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 04.02.2024

Ο ομογενής προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου αποθέωσε τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως θα είναι για πάντα μέρος της Τότεναμ.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Λίβερπουλ ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ, με τα «ζαχαρωτά» να ισοφαρίζουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, για την 23η αγωνιστική της Premier League. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ροντέο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά και τρία γκολ. Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, με τον Ουντότζι να δίνει στον Ριτσάρλισον κι αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» του Πίκφορντ

Στο 30' η Έβερτον ισοφάρισε με τον Χάρισον, αλλά έντεκα λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «σπιρουνιών» έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει και τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Έβερτον ισοφάρισε με τον Μπρέθγουεϊτ και «χάρισε» τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο ομογενής προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου αποθέωσε τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως θα είναι για πάντα μέρος των σπιρουνιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να τον φέρω πίσω, αλλά το καλύτερο με τον Χάρι Κέιν είναι ότι όλα όσα έχει κάνει σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο θα παραμείνουν για πάντα. 

Ακόμα και αν ο Χάρι δεν είναι μαζί μας τώρα, θα είναι πάντα μέρος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου, αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Τότεναμ».