Ο Ποστέκογλου πάει για το τρεμπλ με την Σέλτικ και μετά αναλαμβάνει την Τότεναμ

Αγγελος Ποστέκογλου

i

PrtScr

Ο Ποστέκογλου πάει για το τρεμπλ με την Σέλτικ και μετά αναλαμβάνει την Τότεναμ

Κώστας Τόπας 13:31 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 01.06.2023

Ο Άγγελος Ποστέκογλου τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Τότεναμ και αναμένεται σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τα «σπιρούνια».

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Άγγελος Ποστέκογλου οδήγησε τη Σέλτικ στην κορυφή της Σκωτίας, πανηγυρίζοντας το τέταρτο τρόπαιο από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Παράλληλα, οι Κέλτες γιόρτασαν το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας τουςς, το οποίο φέρει φαρδιά πλατιά του Ελληνοαυστραλού προπονητή.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Ποστέκογλου ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο έμπειρος προπονητής της Σέλτικ θα αναλάβει τα ηνία της Τότεναμ, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ντάνιελ Λίβι.

Ο Ποστέκογλου έχει κερδίσει 82 από τα 112 παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει τους Κέλτες και ετοιμάζεται για να κάνει τρεμπλ την φετινή σεζόν, έχοντας μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλεντόνιαν Θιστλ (03/06, 19:30).

Το διοικητικό συμβούλιο της Τότεναμ βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα ανοικοδομήσει τον λονδρέζικο σύλλογο και θα τον βάλει στον δρόμο των επιτυχιών. Οπως όλα δείχνουν το μόνο που απομένει είναι ο Ποστέκογλου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Σέλτικ κι έπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Τότεναμ.