Ποτσετίνο: «Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ικανότητα να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο: «Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ικανότητα να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Κώστας Τσιακλής 17:30 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 26.09.2023

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δήλωσε πως είναι σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση με τα κακά αποτελέσματα.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τη Μπράιτον για το Carabao Cup και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να ανατρέψει την κατάσταση με τα κακά αποτελέσματα.

Η Τσελσι ξεκίνησε με το αριστερό τη φετινή σεζόν στην Premier League αφού μετράει μόλις μια νίκη στα πρώτα έξι ματς (3-0 τη Λούτον). Οι «μπλε» αντμετωπίζουν την Τετάρτη (27/09) τη Μπράιτον, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του EFL Carabao Cup. Στόχος για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι προφανώς να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε ενόψει του αγώνα και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα κακά αποτελέσματα της ομάδας του. Ο Ποτσετίνο ανέφερε πως είναι σίγουρος πως η Τσέλσι έχει την ικανότητα να ανατρέψει την κατάσταση αυτή. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ικανότητα να το ανατρέψουμε. Δεν είναι χειρότερο από όσο νόμιζα. Πάντα ξέραμε ότι ένα νέο πρότζεκτ είναι πάντα δύσκολο. Αυτή η περίοδος… μοιάζει να είναι όλα εναντίον μας. Οι εμφανίσεις μας αξίζουν περισσότερους βαθμούς. Παίζουμε καλά, αλλά πρέπει να σκοράρουμε. Αυτό είναι το πρόβλημα, χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση».

Ο Ποτσετίνο μίλησε επίσης για τους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι κατεβαίνουν στα αποδυτήρια μετά το τέλος των αγώνων. «Δεν το βλέπω με κακό μάτι. Για μένα, είναι καλό που μοιράζονται στιγμές μαζί μας. Θα ήταν διαφορετικά αν έκαναν κάποια ομιλία αλλά κατέχουν το κλαμπ και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Χαίρομαι που ήρθαν και μοιράστηκαν στιγμές μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ
PREMIER LEAGUE

12:35 - 26.09.2023

Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ

Συνεχίζεται το χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι συμπαίκτες του Τζέιντον Σάντσο παροτρύνουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα.

Τέλος σχολίασε και την αποχώρηση του Μπρούνο Σαλτόρ, που αποχωρεί μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους. «Δεν ανήκε στο προπονητικό μου επιτελείο και είναι η καλύτερη απόφαση για αυτόν και τον σύλλογο», ανέφερε ο Ποτσετίνο.