Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Τσέλσι δεν σκόραρε τον μήνα Σεπτέμβριο!

Ραχίμ Στέρλινγκ

i

©PrtScr

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Τσέλσι δεν σκόραρε τον μήνα Σεπτέμβριο!

Κώστας Τσιακλής 12:46 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 25.09.2023

Η Τσέλσι ολοκληρώνει τον μήνα Σεπτέμβριο χωρίς να σκοράρει...

Ολοένα και περισσότερα είναι τα αρνητικά στατιστικά που καταγράφει η Τσέλσι. Οι «μπλε» συνεχίζουν την κακή πορεία μέσα στο 2023 και έφτασαν στο σημείο να μην σκοράρουν ούτε ένα γκολ μέσα στον Σεπτέμβριο!

Η Τσέλσι λοιπόν συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στην Premier League αφού γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από την Άστον Βίλα με 0-1. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε να επεκτείνει όλα τα αρνητικά ρεκόρ που καταγράφουν οι «μπλε» όσο αφορά το σκοράρισμα. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι η μόνη που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα το μήνα Σεπτέμβριο! 

Συγκεκριμένα η Τσέλσι ηττήθηκε με 0-1 από Νότιγχαμ Φόρεστ και Άστον Βίλα ενώ έμεινε και στην ισοπαλία 0-0 με τη Μπόρνμουθ. Για να βρει κάποιος μεγαλύτερο σερί χωρίς γκολ για την ομάδα του Λονδίνου στην Premier League θα πρέπει να πάει πίσω στον Σεπτέμβριο του 2007, όταν και έμεινε άσφαιρη σε τέσσερις αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως χωρίς γκολ για τρία ματς έμεινε και τον περασμένο Απρίλιο σε παιχνίδια με Άστον Βίλα, Λίβερπουλ και Γουλβς.

Επίσης η Τσέλσι είναι και η ομάδα με τα λιγότερα γκολ μέσα στο 2023 στην Premier League, με εξαίρεση φυσικά τις ομάδες που δεν έπαιζαν και τις δύο σεζόν (2022-2023, 2023-2024) στην πρώτη κατηγορία. Οι «μπλε» δεν σκόραραν σε 13 παιχνίδια αυτό το ημερολογιακό έτος και βρίσκονται και πάλι στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας αφού καμία ομάδα δεν έμεινε άσφαιρη σε περισσότερες αναμετρήσεις. 

Η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 1 δις όμως είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους και τις λιγότερες νίκες στην Premier League το 2023!
PREMIER LEAGUE

20:55 - 24.09.2023

Η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 1 δις όμως είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους και τις λιγότερες νίκες στην Premier League το 2023!

Η Τσέλσι είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη συγκομιδή στην Premier League το 2023! Από τη λίστα εξαιρούνται οι έξι ομάδες που δεν αγωνίστηκαν και τις δύο σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Τέλος όπως προαναφέραμε η Τσέλσι δεν σκόραρε σε τρία από τα έξι φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μόνο η Έβερτον έμεινε στο μηδέν σε περισσότερα ματς (4). Οι «μπλε» μετράνε πέντε γκολ τη φετινή περίοδο στην Premier League και είναι τα λιγότερα που πέτυχαν σε αυτό το διάστημα από τη σεζόν 1993-1994. Τότε οι Λονδρέζοι είχαν σημειώσει έξι τέρματα και τερμάτισαν τελικά στην 14η θέση της βαθμολογίας.