Ο Σάκα πανηγύρισε αλά... Μάντισον - Η απίθανη απάντηση του άσου της Τότεναμ

Σάκα - Μάντισον

Ο Σάκα πανηγύρισε αλά... Μάντισον - Η απίθανη απάντηση του άσου της Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 10:18 - 25.09.2023

Ο Μπουκάγιο Σάκα πανηγύρισε αλά... Μάντισον στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Τότεναμ. Ο άσος των «Σπερς» δεν το άφησε ασχολίαστο και η απάντηση του ήταν επική.

Το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου ήταν άκρως θεαματικό, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2. Ένα από τα πράγματα που ξεχώρισαν ήταν ο πανηγυρισμός του Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος μιμήθηκε τον Τζέιμς Μάντισον. Ο Άγγλος μέσος της Τότεναμ μίλησε για αυτό μετά το τέλος του ματς και απάντησε χιουμοριστικά στον Σάκα.

Άρσεναλ και Τότεναμ λοιπόν τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν δύο φορές, οι «Σπερς» απάντησαν ισάριθμες και έτσι το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2. Αμφότερες παρέμειναν αήττητες ωστόσο είδαν τη ψαλίδα από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι να αυξάνεται στους τέσσερεις βαθμούς. 

Όπως προαναφέραμε ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν ο πανηγυρισμός του Μπουκάγιο Σάκα στο πρώτο γκολ της Άρσεναλ, το οποίο χρεώθηκε τελικά ως αυτογκόλ στον Κριστιάν Ρομέρο. Ο Άγγλος ακραίος επιθετικός των «κανονιέρηδων» επέλεξε να πανηγυρίσει όπως ο αντίπαλος του, Τζέιμς Μάντισον, ρίχνοντας δηλαδή βελάκια. 

Ο Μάντισον λοιπόν κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός μετά το τέλος της αναμέτρησης και η απάντηση του στον συμπατριώτη του ήταν αποστομωτική. Συγκεκριμένα ο 26χρονος είπε με αρκετή δόση χιούμορ πως πιθανόν ο Σάκα να συνέχισε να το κάνει όταν αυτός τον πέρασε για να μοιράσει το πρώτο γκολ στον Χιούνγκ Μιν Σον. «Μου είπαν ότι (ο Μπουκάγιο Σάκα) έκανε τον πανηγυρισμό με τα βέλη. Μάλλον θα το έκανε ακόμα και όταν τον πέρασα για το πρώτο μας γκολ», δήλωσε χαρακτιριστικά.

Για την ιστορία ο Μπουκάγιο Σάκα σκόραρε το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ με πέναλτι ωστόσο τότε πανηγύρισε «φυσιολογικά». Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν φαίνεται να έχουν κόντρα αφού είναι και συμπαίκτες στην Εθνική Αγγλίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Σάκα είχε πανηγυρίσει και αλά... Ράσφορντ στο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.