Βοηθός του Ποτσετίνο αποχωρεί από την Τσέλσι μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αργεντινό

Μπρούνο Σαλτόρ

i

©PrtScr

Βοηθός του Ποτσετίνο αποχωρεί από την Τσέλσι μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αργεντινό

Κώστας Τσιακλής 15:38 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 25.09.2023

Ο βοηθός προπονητής της Τσέλσι, Μπρούνο Σαλτόρ, φέρεται να αποχωρεί από την ομάδα λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η κατάσταση στην Τσέλσι μυρίζει μπαρούτι με την κατάσταση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να είναι αναλλοίωτη σε σχέση με την περασμένη τραγική σεζόν. Νεότερες πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως ο βοηθός του Αργεντινού, Μπρούνο Σαλτόρ, αποχώρησε από το σύλλογο μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας των δύο αντρών.

Η Τσέλσι συνεχίζει από εκεί που έμεινε την περασμένη σεζόν και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχασε την Κυριακή (24/09) από την Άστον Βίλα και παραμένει με μόλις μια νίκη τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Premier League. Σαν να μην έφτανε αυτό οι «μπλε» δεν κατάφεραν καν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα το μήνα Σεπτέμβριο!

Ενός κακού μύρια έπονται αφού τα αγγλικά σάιτ κάνουν λόγο πως ο βοηθός του Ποτσετίνο, Μπρούνο Σαλτόρ, αποχώρησε από το σύλλογο μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας των δύο αντρών. Ο Ισπανός βρίσκεται στην Τσέλσι από τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν ήρθε από τη Μπράιτον μαζί με τον τέως προπονητή των «μπλε», Γκρέιαμ Πότερ.

Ο Σαλτόρ έμεινε στην ομάδα και μετά την αποχώρηση του Πότερ ενώ μάλιστα διετέλεσε και πρώτος προπονητής στο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ τον περασμένο Απρίλιο. Ακολούθως την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Μπρούνο να παραμένει στο σύλλογο και να ορίζεται εν τέλει και βοηθός του Μαουρίσιο Ποτσετίνο από τον περασμένο Ιούνιο.

Τελικά κάτι φαίνεται να μην πήγε καλά μεταξύ των δύο αντρών αφού η Telegraph αναφέρει πως ο Ισπανός άφησε το πόστο του και μάλιστα η Τσέλσι του πλήρωσε και το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Τσέλσι και έτσι ο λόγος του διαζυγίου παραμένει άγνωστος.

Πλέον από το επιτελείο του Γκρέιαμ Πότερ έχουν παραμείνει στην Τσέλσι μόλις δύο άτομα. Ο ένας είναι ο επικεφαλής των τερματοφυλάκων, Μπεν Ρόμπερτς ενώ ο άλλος είναι ο αναλυτής, Κάιλ Μακόλεϊ.