Έξαλλοι οι οπαδοί της Τσέλσι στα social media: «Πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο...»

Οπαδοί της Τσέλσι

i

Οπαδοί της Τσέλσι/PrtScr

Έξαλλοι οι οπαδοί της Τσέλσι στα social media: «Πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο...»

Κώστας Τσιακλής 15:08 - 25.09.2023

Οι οπαδοί της Τσέλσι είναι έξαλλοι με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και κράζουν τους πάντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τσέλσι πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτό το αποδεικνύει και η νέα ήττα που υπέστη η ομάδα από την Άστον Βίλα. Το αποτέλεσμα της Κυριακής (24/09) έκανε ακόμα πιο έξαλλους τους οπαδούς των «μπλε» οι οποίοι κατακεραύνωσαν την ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Η εποχή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην Τσέλσι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού οι Λονδρέζοι έχουν μόλις μια νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Premier League. Οι «μπλε» ηττήθηκαν εκ νέου το απόγευμα της Κυριακής (24/09), αυτή τη φορά από την Άστον Βίλα με 0-1 και ένα σερί από αρνητικά στατιστικά έκαναν την εμφάνιση τους.

Η εικόνα αυτή προφανώς και δεν αρέσει στους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι κράζουν την ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ένας οπαδός απορεί πως η Τσέλσι κατάφερε από την κατάκτηση του Champions League το 2021 να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να κερδίσει έναν αγώνα. Κάποιοι άλλοι πάντως επιθυμούν την αποχώρηση του Ποτσετίνο. Αναλυτικά μερικά σχόλια των οπαδών της Τσέλσι: 

«Πώς έφτασε η Τσέλσι από την κατάκτηση του Champions League το 2021 στο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε έναν αγώνα; Έξι νίκες από τον Οκτώβριο του 2022, είναι απλώς απαράδεκτο...».

«Θα συνεχίσουμε να χάνουμε αν συνεχίσουμε έτσι. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες αν συνεχίσουμε έτσι, αμφιβάλλω ότι ο Ποτσετίνο θα φτάσει τον Δεκέμβριο».

«Δεν μπορείς να νικήσεις παιχνίδια με αυτό το σύνολο παικτών».

«Οι αποφάσεις ήταν απαίσιες. Για να είσαι σπουδαίος προπονητής πρέπει να μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση, ακόμα και όταν είσαι σε μειονεκτική θέση».

«Ο Ποτσετίνο πρέπει να φύγει».

«Απλά πρέπει να το αποδεχθούμε ότι είμαστε μια ομάδα της μέσης της βαθμολογίας και ότι οι μέρες δόξας μας έχουν φύγει».