Ο Ποτσετίνο εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Ενκουνκού στο Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ο Ποτσετίνο εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Ενκουνκού στο Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:31 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 17.12.2023

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έδωσε εξηγήσεις σχετικά με το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Κρίστοφερ Ενκουκού στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, επικρατώντας εντός έδρας κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0, για την 17η αγωνιστική της Premier League. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «μπλε» ανέβηκαν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, ενώ οι «λεπίδες» παρέμειναν στην τελευταία θέση με 8 πόντους.  

Το πρώτο μέρος στο Λονδίνο ήταν κακό, χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες από καμία ομάδα. Η μοναδική φάση άνηκε στις «λεπίδες» με τον Άρτσερ, ο οποίος βρήκε λίγο χώρο, σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από δεξί δοκάρι. Από την άλλη οι «μπλε» δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την εστία του Φοντέρλινγχαμ

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «μπλε» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 54ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Πάλμερ και στο 61ο λεπτό ο Τζάκσον έκανε δύο τα τέρματα της Τσέλσι

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Κρίστοφερ Ενκουνκού στην αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

«Βράζει» ο Μάρκο Σίλβα με τη διαιτησία του Νιούκαστλ-Φούλαμ, κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την Premier League
PREMIER LEAGUE

09:59 - 17.12.2023

«Βράζει» ο Μάρκο Σίλβα με τη διαιτησία του Νιούκαστλ-Φούλαμ, κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την Premier League

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε σκληρές δηλώσεις για τη διαιτησία στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Φούλαμ και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την Premier League.

«Δε θέλαμε να πάρουμε ρίσκα μαζί του και του δώσαμε περισσότερο χρόνο για την ανάρρωσή του. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς, τους συμπαίκτες του, και τους οπαδούς να δουν έναν παίκτη που θα πρέπει να είναι σημαντικός για εμάς, να είναι στην αποστολή για πρώτη φορά. Είναι πολύ καλά νέα για εμάς και είναι η στιγμή να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι, επειδή δε θέλουμε να ασκήσουμε πίεση πάνω του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.