Ο Ποτσετίνο ζήτησε ηρεμία και υπομονή: «Είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι - Να δημιουργήσουμε μία καλή σχέση με τους οπαδούς»

Ποτσετίνο

i

© Intime

Ο Ποτσετίνο ζήτησε ηρεμία και υπομονή: «Είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι - Να δημιουργήσουμε μία καλή σχέση με τους οπαδούς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:23 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 07.02.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ποτσετίνο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Τσέλσι.

Η Τσέλσι απογοήτευσε για ακόμη ένα ματς! 

Η ομάδα του Λονδίνου συνεχίζει την κατηφόρα στο πρωτάθλημα, αφού αυτήν τη φορά ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γουλβς (2-4).

Κάπως έτσι οι «Μπλε» βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους, στο -13 από την πρώτη πεντάδα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ποτσετίνο ζήτησε υπομονή και χρόνο, βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις των φίλων της ομάδας.

Ο Αργεντίνος τεχνικός ανέλαβε την Τσέλσι τη φετινή σεζόν με σκοπό να επιστρέψει ο σύλλογος στην κορυφή, ωστόσο μέχρι σήμερα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά.

«Πρόκειται για τη δημιουργία μιας ομάδας, το χτίσιμο μιας ομάδας είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι. Πρέπει να είσαι σίγουρος για όλα τα βήματα που κάνεις. Αν κάνεις ένα λάθος, αφού φέρεις έναν ωραίο καναπέ και έπιπλα, το σπίτι αρχίζει να κινείται και... πέφτει. Ελάτε! 

Δεν θέλω να πω ότι τίποτα δεν είναι λάθος, αλλά πάντα χρειαζόμαστε χρόνο και χτίζουμε από το μηδέν. Μερικές φορές φαίνεται ότι προχωράς μπροστά αλλά μερικές φορές πρέπει να γυρίσεις πίσω γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Πάντα χρειάζεται χρόνος. Κοιτάξτε τα έργα της Μάντσεστερ Σίτι ή της Λίβερπουλ. Είναι πάντα θέμα χρόνου, είναι θέμα χρόνου και πολύ ξεκάθαρης ηγεσίας όπως οι Πεπ και Κλοπ. 

Ο Φάμπρεγας «δείχνει» τον Τιάγκο Μότα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα
LA LIGA

09:58 - 07.02.2024

Ο Φάμπρεγας «δείχνει» τον Τιάγκο Μότα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας χωρίς να κλείνει την πόρτα του να προπονήσει κάποια στιγμή στο μέλλον την Μπαρτσελόνα, έδειξε την ξεκάθαρη προτίμηση του στον Τιάγκο Μότα για να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία των «Μπλαουγκράνα».

Πρέπει να δημιουργήσουμε μια καλή σχέση με τους οπαδούς. Οι οπαδοί πρέπει να καταλάβουν ότι τώρα πηγαίνεις στο Στάμφορντ Μπριτζ και είναι μια διαφορετική Τσέλσι, ένα διαφορετικό πρότζεκτ, διαφορετικά τα πάντα. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους παίκτες επειδή δεν αποδίδουν. Σκεφτόμαστε κάθε μέρα και κάθε ώρα που περνάμε εδώ Μερικές φορές είναι πνευματικό. Δεν είναι σωματικό, δεν είναι ποιοτικό - πρέπει να νιώσουν την αυτοπεποίθηση, πρέπει να βρουν την εμπιστοσύνη, πρέπει να βρουν τη θέση τους».