Δεν έπεισε αλλά νίκησε την Μπέρνλι η Λίβερπουλ - Ο Μπρέναν Τζόνσον «λύτρωσε» την Τότεναμ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων
i

©Photo by Justin Setterfield/Getty Images

Δεν έπεισε αλλά νίκησε την Μπέρνλι η Λίβερπουλ - Ο Μπρέναν Τζόνσον «λύτρωσε» την Τότεναμ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων

Δημήτρης Χούπης 19:04 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 10.02.2024

Η Λίβερπουλ δεν έπεισε με την εμφάνισή της, αλλά επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι, την ίδια ώρα που η Τότεναμ χάρη στο γκολ του Τζόνσον στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε με 2-1 την Μπράιτον.

Η Λίβερπουλ μπορεί να μην έπεισε αλλά πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε «μουδιασμένα», κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και έχασαν μια δυο ευκαιρίες. Ωστόσο οι «κόκκινοι» ήταν εκείνοι που μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Ζότα, ο οποίος μετά από κόρνερ του Άρνολντ και κακή έξοδο του Τράφορντ έκανε το 1-0. Πριν λήξη του ημιχρόνου όμως η Μπέρνλι ισοφάρισε με κεφαλιά του Ό' Σεϊ. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε και πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Λουίς Ντίας. Ο Κολομβιανός μετά από σέντρα του Έλιοτ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 2-1. Ωστόσο στη συνέχεια η Μπέρνλι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Φοφανά, ο οποίος αρχικά «νικήθηκε» από τον Κέλεχερ και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα λίγο έξω. 

Η ομάδα του Κομπανί έχανε τις ευκαιρίες, αλλά η Λίβερπουλ βρήκε το γκολ. Στο 79ο λεπτό ο Έλιοτ έβγαλε μια «γλυκιά» σέντρα και ο Νούνιες με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-1.

Τότεναμ - Μπράιτον 

Ο Μπρέναν Τζόνσον «λύτρωσε» την Τότεναμ με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Τα «σπιρούνια» επικράτησαν με 2-1 της Μπράιτον και ανέβηκαν κάπως έτσι στην τετράδα της βαθμολογίας. 

Οι «γλάροι» πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας με το... καλημέρα ευκαιρία με τον Γουέλμπεκ. Στο 17ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Πασκάλ Γκρος, ο οποίος από τα έντεκα μέτρα έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ντε Τσέρμπι. Στη συνέχεια η Τότεναμ πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά το ημίχρονο έκλεισε με την Μπράιτον να είναι μπροστά στο σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του βόρειου Λονδίνου ανέβασε τον ρυθμό της και βρήκε την ισοφάριση. Στο 61ο λεπτό ο Σαρ σε κενή εστία «νίκησε» τον Στιλ και έκανε το 1-1.  Στο 90+7' ο Μπρέναν Τζόνσον μετά από ασίστ του Σον διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ