Έγραψε ιστορία η Μπρέντφορντ και έγινε η πρώτη ομάδα με τρεις σερί νίκες στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Παίκτες Μπρέντφορντ

i

© Youtube

Έγραψε ιστορία η Μπρέντφορντ και έγινε η πρώτη ομάδα με τρεις σερί νίκες στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Ιάσονας Τσίλης 10:54 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 29.10.2023

Η Μπρέντφορντ πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Τσέλσι και μαζί της, πέτυχε κάτι που δεν είχε καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Premier League.

Το Σάββατο (28/10), η Μπρέντφορντ «άλωσε» το «Στάμφορντ Μπριτζ», επικρατώντας 2-0 της Τσέλσι και βυθίζοντας την, ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια.

Οι «μέλισσες», αφού άντεξαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Τσέλσι ήταν σαφώς ανώτερη, άνοιξαν το σκορ στο 58' με τον Πίνοκ και σφράγισαν τη νίκη τους με τον Εμπεμό στις καθυστερήσεις.

Με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και παράλληλα κατέρριψαν ένα σημαντικό ρεκόρ. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, έγινε η πρώτη στην ιστορία της Premier League που φεύγει νικήτρια τρεις συνεχόμενες φορές απ' το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, αν αναλογιστούμε ότι Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ δεν το έχουν πετύχει ποτέ. Η πρώτη νίκη της Μπρέντφορντ επί της Τσέλσι εκτός έδρας, ήρθε στις 2 Απριλίου του 2022, με το εμφατικό 4-1.

Πεντάρα για την Άρσεναλ κόντρα στη Σέφιλντ - Πρώτη φετινή νίκη για τη Μπόρνμουθ
PREMIER LEAGUE

19:14 - 28.10.2023

Πεντάρα για την Άρσεναλ κόντρα στη Σέφιλντ - Πρώτη φετινή νίκη για τη Μπόρνμουθ

Η Άρσεναλ διέλυσε με τη Σέφιλντ με 5-0 και πλησίασε στους δύο βαθμούς την Τότεναμ. Την ίδια ώρα η Μπόρνμουθ πήρε την πρώτη της νίκη στην φετινή Premier League, με 2-1 απέναντι στη Μπέρνλι.

Στις 26 Απριλίου 2023, ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη απόδραση της Μπρέντφορντ απ' το «Στάμφορντ Μπριτζ», αυτή τη φορά με σκορ 2-0, το οποίο έκανε ξανά την εμφάνιση του στην τρίτη της σερί νίκη στο σπίτι των «μπλε».