Πεντάρα για την Άρσεναλ κόντρα στη Σέφιλντ - Πρώτη φετινή νίκη για τη Μπόρνμουθ

Πεντάρα για την Άρσεναλ κόντρα στη Σέφιλντ - Πρώτη φετινή νίκη για τη Μπόρνμουθ

Ιάσονας Τσίλης 19:14 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 28.10.2023

Η Άρσεναλ διέλυσε με τη Σέφιλντ με 5-0 και πλησίασε στους δύο βαθμούς την Τότεναμ. Την ίδια ώρα η Μπόρνμουθ πήρε την πρώτη της νίκη στην φετινή Premier League, με 2-1 απέναντι στη Μπέρνλι.

Η Άρσεναλ δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την οποία φιλοδώρησε με πέντε γκολ.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 5-0

Οι «κανονιέρηδες» άνοιξαν το σκορ στο 28' με τον Ενκέτια, έπειτα από ασίστ του Ντέκλαν Ράϊς.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν καταιγιστική. Αρχικά, ο Ενκέτια πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 50', με ένα παλικαρίσιο γκολ, σε μια φάση που έμοιαζε χαμένη.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, με ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής, πετυχαίνοντας το 3-0. Στο 89' ο Φάμπιο Βιέιρα ευστόχησε σε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, μεγαλώνοντας το δείκτη του σκορ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 96' για την Άρσεναλ με τον Τομιγιάσου να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ, με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι πλέον είναι στο -2 από την Τότεναμ που επικράτησε χθες (27/10) της Κρίσταλ Πάλας.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΝΛΙ 2-1

Η Μπόρνμουθ μετά από εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη, κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο φετινό της τρίποντο, με 2-1 απέναντι στη Μπέρνλι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11' με τον Τέιλορ να σκοράρει με ωραίο σουτ από πλάγια θέση.

Η χαρά για την ομάδα του Κομπανί δεν κράτησε πολύ, αφού 10 λεπτά αργότερα τα «κεράσια» ισοφάρισαν με τον Σεμένιο, ο οποίος σκόραρε έπειτα από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Η Μπόρνμουθ έφτασε στην ολική ανατροπή στο 76' με τρομερό σουτ του Μπίλινγκ αρκετά μέτρα έξω απ' την περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Μπέρνλι να μην έχει περιθώρια αντίδρασης.

Οι «κλάρετς», ισοφάρισαν στο 89' με τον Τζέι Ροντρίγκες, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση ελέγχθηκε για αρκετή ώρα από το VAR, με την απόφαση να μην αλλάζει.

Νέα «γκέλα» της Τσέλσι που συνεχίζει την κατηφόρα...
PREMIER LEAGUE

16:28 - 28.10.2023

Νέα «γκέλα» της Τσέλσι που συνεχίζει την κατηφόρα...

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της φετινής Premier League η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει νίκη, αφού ηττήθηκε από την Μπρέντφορντ με σκορ 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ποτσετίνο συνέχισε να χάνει έδαφος από την εφτάδα του πρωταθλήματος.

Η νίκη αυτή έβγαλε τη Μπόρνμουθ από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και προσωρινά, αφού έφτασε τους έξι βαθμούς, με τη Μπέρνλι να μένει προτελευταία με τέσσερις.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (11ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ