Ισόπαλη ματσάρα στο Μπέρμιγχαμ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ - Νίκη «χρυσάφι» για την Έβερτον
i

©Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images

Ισόπαλη ματσάρα στο Μπέρμιγχαμ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ - Νίκη «χρυσάφι» για την Έβερτον

Δημήτρης Χούπης 19:00 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 06.04.2024

Ισόπαλο 3-3 έληξε το παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ, την ίδια ώρα που η Έβερτον επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι.

Ισόπαλη 3-3 έληξε η ματσάρα στο Μπέρμιγχαμ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ. Με την ισοπαλία αυτή η Βίλα παραμένει στην 4η θέση με 60 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται στην 16η θέση με 29 βαθμούς, τέσσερις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά χαμηλός, με τις καλές στιγμές να είναι λίγες. Ωστόσο η ομάδα του Λονδίνου ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αφού στο 2ο μόλις λεπτό είχε ευκαιρία να απειλήσει και στο 6' ο Εμπουεμό εκτέλεσε ένα φάουλ, το οποίο κατέληξε ξυστά έξω από το δεξί δοκάρι.

Ωστόσο η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Στο 39ο λεπτό ο Γουότκινς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Άστον Βίλα.

Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά... τρελό. Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Ρότζερς στο 46' αλλά από εκεί και έπειτα ο αγώνας άνηκε στις «μέλισσες». Ο Ζάνκα στο 59' μείωσε, δύο λεπτά μετά ο Εμπουεμό ισοφάρισε και στο 68' ο Γουισά ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Μπρέντφορντ. Μόνο που η ομάδα του Μπέρμιγχαμ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού ο Όλι Γουότκινς μετά από σέντρα του Μπέιλι έκανε με κεφαλιά το 3-3.

Έβερτον - Μπέρνλι

Νίκη «χρυσάφι» πήρε η Έβερτον επικρατώντας με 1-0 της Μπέρνλι για την 32η αγωνιστική της Premier League. Με τους τρεις βαθμούς τα «ζαχαρωτά» ανέβηκαν στη 15η θέση με 29 βαθμούς, τέσσερις πάνω από τις θέσεις που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη οι «κλάρετς» είναι στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό όσον αφορά τον ρυθμό και τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι η πρώτη φάση το παιχνίδι έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η οποία δεν ήταν... ουσιαστικά ευκαιρία, αλλά κατέληξε στα δίχτυα. Ο Μούριτς άργησε να διώξει και όταν το έκανε, έστειλε την μπάλα πάνω στον Κάλβερτ - Λιούιν και εκείνη πήγε στα δίχτυα για το 1-0 της Έβερτον.

Στο δεύτερο η Έβερτον πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μια καλή στιγμή με τον Ντουκουρέ, ο οποίος έκανε μια καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. Η κατάσταση για τα «ζαχαρωτά» έγινε πιο εύκολη στο 67' αφού ο Ο' Σέι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ