Τίτλοι τέλους για τον εμβληματικό Μάικ Ντιν μετά από 28 χρόνια καριέρας
i

© SS Youtube

Τίτλοι τέλους για τον εμβληματικό Μάικ Ντιν μετά από 28 χρόνια καριέρας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:46 - 15.07.2023

Μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στον χώρο της διαιτησίας, ο Μάικ Ντιν, αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από 28 χρόνια καριέρας.

Όλα κάποτε τελειώνουν και αυτό φαίνεται να ισχύει και για την καριέρα του Μάικ Ντιν, αφού ο Άγγλος ρέφερι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη διαιτησία. Το Σάββατο (15/7) η «Professional Game Match Officials Board» ανακοίνωσε πως δεν θα έχει στη λίστα της μία από τις πιο γνωστές φιγούρες του ποδοσφαίρου στη Βρετανία, με την ίδια να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Τέλος για τον Ντιν μετά από 28 χρόνια

«Η PGMOL θα ήθελε να αναγνωρίσει την προσφορά του Μάικ καθώς και την τεράστια συνεισφορά του στη διαιτησία και στο άθλημα συνολικά. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωσή του στον οργανισμό για μια σταθερή χρονική περίοδο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον», ανέφερε με ανακοίνωση της η επιτροπή.

Ο Ντιν αποτέλεσε μία προσωπικότητα που είτε αγαπούσε κάποιος, είτε μισούσε. Οι εκφράσεις που έπαιρνε, το χιούμορ του και ο τρόπος που διαχειριζόταν τα παιχνίδια στάθηκαν ως αφορμή για να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς ρέφερι παγκοσμίως. 

Ο ίδιος έγραψε ιστορία στα γήπεδα σφυρίζοντας συνολικά για 24 χρόνια, με την καριέρα του να περιλαμβάνει θητεία σε όλες τις αγγλικές διοργανώσεις, καθώς και σε διεθνείς αγώνες (όπως Europa League, Euro κ.ο.κ.)

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...
PREMIER LEAGUE

19:04 - 15.07.2023

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...

Η πανέμορφη ηθοποιός, Ντεμέτ Όζντεμιρ, χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγο της, Ογουζάν Κοτς, έπειτα από μόλις 8 μήνες γάμου. Ωστόσο γρήγορα η ίδια φάνηκε να... καλύπτει το κενό, «πέφτοντας» στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος αποχώρησε από το γήπεδο το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από 553 αγώνες στη Premier League. Ωστόσο ο ίδιος συνέχισε στο κομμάτι της διαιτησίας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Video Assistant Referee.