Σταρ της Premier League διοργάνωσε πάρτι με μοντέλα και τους έβαλε να υπογράψουν ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα

Σταρ της Premier League διοργάνωσε πάρτι με μοντέλα και τους έβαλε να υπογράψουν ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα

Sportal newsroom 09:45 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 16.10.2023

Ένας σταρ της Premier League φαίνεται ότι διοργάνωσε ένα πάρτι με μοντέλα στο Λονδίνο, ο οποίος τους έβαλε να υπογράψουν ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα.

Πρόσφατα ένας σταρ της Premier League τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού λέγεται πως διοργάνωσε πάρτι σε ένα πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Στο πάρτι βρίσκονταν αρκετά μοντέλα, ενώ την ίδια ώρα ο διοργανωτής του, έκανε αυστηρή συμφωνία με τους παρευρισκόμενους να μην αποκαλύψουν τίποτα. 

Πιο αναλυτικά η Sun αναφέρει πως οι καλεσμένοι δέχτηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για το που θα συγκεντρωθούν και πως να χειριστούν την ασφάλεια. Την ίδια ώρα λέγεται ότι ήταν υποχρεωμένοι να παραδώσουν τα κινητά τους. Αφορμή για το πάρτι ήταν η γιορτή γενεθλίων ενός παίκτη τον Μάιο του προηγούμενου έτους, αν και η ταυτότητα του παίκτη παραμένει ακόμα άγνωστη.

«Είχε τόσο κόσμο με τα κορίτσια που πηγαινοερχόντουσαν, αφού έπρεπε να περιμένουμε στο γκαράζ μέχρι οι άλλοι να φύγουν από τα δωμάτια. Ήταν αρκετά άγρια», ανέφερε μια κοπέλα στη Sun. 

«Είχαν κλείσει μερικά δωμάτια. Οι διοργανωτές έπαιρναν τα κορίτσια στους ανελκυστήρες το ένα μετά το άλλο. Εκεί μαζί με κορίτσια βρίσκονταν αρκετοί παίκτες της Premier League και κάποιοι ήταν στο κρεβάτι μαζί. Υπήρχε ένα μπαρ και όλοι είχαν «κολλήσει στο ποτό. 

«Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν... αηδιάσει από τη στάση του Τεν Χαχ απέναντι σε Ρονάλντο και Σάντσο»!
PREMIER LEAGUE

17:06 - 11.10.2023

«Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν... αηδιάσει από τη στάση του Τεν Χαχ απέναντι σε Ρονάλντο και Σάντσο»!

Ο Τεν Χαχ φαίνεται πως έχει χάσει το «παιχνίδι» των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όπως προκύπτει από πηγές που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων», οι παίκτες της ομάδας διαφωνούν με τους χειρισμούς του Ολλανδού τεχνικού για τη στάση του απέναντι σε Ρονάλντο και Σάντσο.

Άκουσα ότι μια νεαρή κοπέλα που εργαζόταν στο ξενοδοχείο πιάστηκε σε συνεύρεση με ένα παίκτη και μπήκε σε μπελάδες με το αφεντικό της. Έπρεπε στην αρχή να υπογράψουμε αυτή τη συμφωνία με τα κινητά στα χέρια μας. Μας λέγανε ότι δεν ήθελαν να καταγράψουμε τίποτα και να μην ποστάρουμε τίποτα», είπε αργότερα η κοπέλα και συνέχισε. 

«Μόνο οι παίκτες επιτρεπόταν να κρατάνε κινητά. Κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια στον επάνω όροφο και μετά ερχόντουσαν για να πάρουν ακόμα περισσότερες. Κανένας από εμάς δεν ξέραμε την τοποθεσία μέχρι που μας έστειλαν ένα βίντεο. Ορκιστήκαμε ότι δεν θα πούμε τίποτα. Κατά την άφιξή μας στο ξενοδοχείο, μας έψαξαν λες και με ήμασταν στο αεροδρόμιο».