Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τη Ντιναμό για τον Λιούμπισιτς

Λιούμπισιτς

i

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς/©intime

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τη Ντιναμό για τον Λιούμπισιτς

Κώστας Τσίλης 00:33 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 29.02.2024

Η ΑΕΚ συμφώνησε προφορικά με τη Ντιναμό για την μεταγραφή του Λιούμπισιτς και απομένει να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το τελικό deal

Φαίνεται πως το πείσμα της ΑΕΚ αλλά και η πίεση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έφεραν αποτέλεσμα και φέρνουν την σπουδαία μεταγραφή, μια ανάσα από την ολοκλήρωση της. Πριν από λίγο υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για την μετακίνηση του 25χρονου μεσοαμυντικού. Βεβαίως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα συνεχιστούν προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές. 

Όμως έχει τεράστια σημασία πως πλέον από την απόρριψη της πρότασης της ΑΕΚ, η υπόθεση έφτασε στην προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Πλέον αυτό που απομένει είναι η τελική συμφωνία με υπογραφές μέχρι αύριο το πρωί, προκειμένου ο Λιούμπισιτς να ταξιδέψει για την Αθήνα. Έτσι κι αλλιώς ο παίκτης είναι με την βαλίτσα στο χέρι και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. 

Ο Λιούμπισιτς ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Και αυτό το κατέστησε πολύ σαφές στη Ντιναμό και πίεσε όσο μπορούσε. Με την ΑΕΚ επίσης να είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει μια υπόθεση που ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε πολύ να την δει να κλείνει. Και κάπως έτσι έφτασε η υπόθεση στην προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Που αν δεν προκύψει κάποια τεράστια ανατροπή, θα γίνει οριστικό deal με υπογραφές το πρωί της Τετάρτης.