Οι Βόσνιοι διέκοψαν το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν πετώντας φωτοβολίδες και παραλίγο να τραυματίσουν τον διαιτητή!

Βοσνία - Λιχτενστάιν

i

©printscreen

Οι Βόσνιοι διέκοψαν το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν πετώντας φωτοβολίδες και παραλίγο να τραυματίσουν τον διαιτητή!

Η Βοσνία μπορεί να κέρδισε το Λιχτενστάιν με 2-0 για την προκριματική φάση του Euro 2024, αλλά το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων, πέταξαν φωτοβολίδες, διέκοψαν την αναμέτρηση και παραλίγο να χτυπήσουν τον διαιτητή.

Ως απόρροια της κόντρας της ομοσπονδίας της Βοσνίας με τους οπαδούς, το παιχνίδι απέναντι στο Λιχτενστάιν ήταν επεισοδιακό. Οι Βόσνιοι πήραν την νίκη που ήθελαν με το τελικό 2-0, αλλά το παιχνίδι στιγματίστηκε από διακοπή και ένα παραλίγο... ατύχημα για τον διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα, η διακοπή επήλθε στο δεύτερο μέρος του αγώνα, όταν οι Βόσνιοι οπαδοί, αποφάσισαν να πετάξουν αμέτρητες φωτοβολίδες, γεγονός που δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Όταν μάλιστα ο διαιτητής πήγε να σφυρίξει την διακοπή, μια φωτοβολίδα κόντεψε να τον τραυματίσει.

Αιτία του ξεσπάσματος των Βόσνιων, η κόντρα με την ομοσπονδία της χώρας. Μάλιστα, υψώθηκε και σχετικό πανό, το οποίο ανέγραφε πως «μπροστά στον Θεό και τον κόσμο, θα πάρουμε έναν όρκο. κανείς δεν θα σκλαβώσει ποτέ τη Βοσνία».

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, αφού πρώτο ο αρχηγός της ομάδας, Έντιν Τζέκο, παρενέβη και μίλησε με τους ίδιους τους οπαδούς. Τους καθησύχασε και ο διαιτητής έκρινε πως το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί. Όπως ήταν λογικό, οι Βόσνιοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με γκολ του Ραχμάνοβιτς

Εμπαπέ, Κριστιάνο και... Μπακασέτας, οι τρεις πιο απειλητικοί παίκτες των προκριματικών!
EURO

09:52 - 14.10.2023

Εμπαπέ, Κριστιάνο και... Μπακασέτας, οι τρεις πιο απειλητικοί παίκτες των προκριματικών!

Μπορεί ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, να μην σκόραρε στη χτεσινή μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας, όμως ήταν για ακόμα μια φορά μια μεγάλη «απειλή» για τον αντίπαλο, με τις τελικές του προσπάθειες να τον κατατάσσουν στην 3η θέση των πιο απειλητικών παικτών της προκριματικής φάσης, πίσω από Εμπαπέ και Ρονάλντο.

Στο 41' ο Στεβάνοβιτς έκανε το 0-2, που αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η Βοσνία έφτασε κάπως έτσι τους 9 βαθμούς, αλλά βρίσκεται σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την πρόκριση, αφού απέχουν 4 βαθμούς από την 2η Σλοβακία. Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την καταιγιστική Πορτογαλία, που μετράει το 7/7 και έχει 21 βαθμούς.