Πρωτοφανής επίθεση πρώην άσου της Γιουνάιτεντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε ότι παίζει στη θέση μου ο Μαγκουάιρ, επειδή η ομάδα πλήρωσε πολλά στη Λέστερ»

Χάρι Μαγκουάιρ

Πρωτοφανής επίθεση πρώην άσου της Γιουνάιτεντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε ότι παίζει στη θέση μου ο Μαγκουάιρ, επειδή η ομάδα πλήρωσε πολλά στη Λέστερ»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:40 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Μάρκος Ρόχο που πλέον αγωνίζεται με την Μπόκα Τζούνιορς, αποκάλυψε ότι είχε τσακωθεί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για χάρη του αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων», Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Αργεντινός αμυντικός που πλέον φοράει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, μίλησε για την διαμάχη που είχε με τον Χάρι Μαγκουάιρ, την εποχή που ήταν κάτοικος Μάντσεστερ. Ο Ρόχο είχε περάσει το πρώτο μισό της σεζόν 2019/20 δίπλα στον Μαγκουάιρ, αφού ο Άγγλος αμυντικός αποκτήθηκε έναντι 80 εκατομμυρίων απ’ την Λέστερ.

Ο Ρόχο αποχώρησε απ’ το Ολντ Τράφορντ μετά από σχεδόν επτά χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2021, έχοντας χάσει την φόρμα του κάτω απ’ τις εντολές του Σόλκσιερ. Μιλώντας πριν από το ισόπαλο 2-2 της Γιουνάιτεντ εναντίον της Τότεναμ, ο Ρόχο εξέφρασε την χαρά του που ο συμπατριώτης του Λισάντρο Μαρτίνεθ ανάγκασε τον Μαγκουάιρ να βγει από την βασική ενδεκάδα αυτή τη σεζόν.

Μιλώντας στο TyC Sports ανέφερε: «Το 2019 έπαιζα στο Europa League, αλλά ήμουν πραγματικά θυμωμένος με τον Σόλκσιερ. Έβαζε τον Μαγκουάιρ αντί για μένα, ο οποίος δόξα τω Θεώ επιτέλους βγήκε από την αρχική ενδεκάδα χάρη στον Λισάντρο.

Μια μέρα πήγα στο γραφείο του Σόλσκιερ για να του πω να με αφήσει να φύγω για άλλο σύλλογο ή να με βάλει στην αρχική ενδεκάδα. Αλλά μου είπε ότι ο Μαγκουάιρ έπρεπε να παίξει λόγω των χρημάτων που δαπάνησαν για αυτόν».