Πρώην προπονητής της Λέστερ διαγνώστηκε με καρκίνο

Κρεγκ Σέικσπιρ

Πρώην προπονητής της Λέστερ διαγνώστηκε με καρκίνο

Η Λέστερ με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστό πως ο πρώην προπονητής της, Κρεγκ Σέικσπιρ διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Λέστερ ανακοίνωσε ότι ο πρώην προπονητής της, Κρεγκ Σέικσπιρ, θα υποβληθεί σε θεραπεία αφού διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Ο 59χρονος, ο οποίος είχε επίσης τρεις διαφορετικές περιόδους ως βοηθός προπονητή με τον σύλλογο, έφυγε νωρίτερα φέτος μαζί με τον Ντιν Σμιθ μετά τον υποβιβασμό της Λέστερ στην Τσάμπιονσιπ. 

«Ο πρώην προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, αποκάλυψε ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτή τη στιγμή λαμβάνει θεραπεία. Ο Κρεγκ είναι πολύ ευγνώμων για τις ευγενικές ευχές που δέχθηκε και για την ιδιωτικότητα της οποίας έτυχε αυτός και η οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», ανέφερε η ανάρτηση της αγγλικής ομάδας στο Twitter. 

Ο Σέικσπιρ ήταν δύο φορές βοηθός του Νάιτζελ Πίρσον στη Λέστερ και διατήρησε τον ρόλο υπό τον Κλαούντιο Ρανιέρι καθώς οι «αλεπούδες» κέρδισαν την Premier League το 2016. 

Ο Σέικσπιρ τέθηκε πρώτος προπονητής όταν ο Ρανιέρι απολύθηκε το 2017, κερδίζοντας τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στην Premier League και βοηθώντας τη Λέστερ να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League. Έγινε μόνιμος προπονητής τον Ιούνιο, αλλά απολύθηκε τον Οκτώβριο μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν 2017-18.