«Μπλόκο» στους Αγγλους από pub στην Ουαλία!
i

Pub στην Ουαλία/ © printscreen

«Μπλόκο» στους Αγγλους από pub στην Ουαλία!

Sportal newsroom 12:08 - 29.11.2022

Ιδιοκτήτες pub στο Κάρντιφ, της Ουαλίας, αποφάσισαν να απαγορεύσουν την είσοδος σε Αγγλους, φοβούμενοι πιθανά επεισόδια ενόψει της αποψινής αναμέτρησης των δύο χωρών στο Μουντιάλ.

Επιχειρηματικά ίσως να μην είναι το πλέον ορθό, όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους ιδιοκτήτες pub στο Κάρντιφ, που αποφάσισαν να «μπλοκάρουν» την είσοδο Αγγλων στο μαγαζί τους ενόψει της αποψινής αναμέτρησης Ουαλίας – Αγγλίας, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Μουντιάλ.

Οι υπεύθυνοι της «O'Neill's Irish Pub», τόνισαν πως περιμένουν «ακραία επίπεδα πάθους και υποστήριξης» στην ιστορική αναμέτρηση μεταξύ των δύο χωρών. Προσέθεσαν πως κύριο μέλημά τους είναι να υπάρχει μια ασφαλής ατμόσφαιρα για τους Ουαλούς φιλάθλους και αυτός ήταν ο λόγος που πήραν αυτήν την απόφαση. Και, η αλήθεια είναι, πως πολλές φορές όταν... μπλέκουν Βρετανοί, ποδόσφαιρο και αλκοόλ τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Το prequel Ουαλίας - Αγγλίας είχε... μυθικό ξύλο!  (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

18:56 - 26.11.2022

Το prequel Ουαλίας - Αγγλίας είχε... μυθικό ξύλο! (vid)

Με το βρετανικό ντέρμπι Ουαλία - Αγγλία (29/11, 21:00) φτάνει στο φινάλε του το Group B του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά σε μπαρ της Τενερίφης οπαδοί των δύο ομάδων αποδείχθηκαν ανυπόμονοι και πρόσφεραν ένα βίντεο με ασύλληπτες σκηνές βίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, η Αγγλία -που έχει 4 βαθμούς- είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την πρόκριση εκτός και αν υποστή «βαριά» ήττα και δεν λήξει ισόπαλο το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα σε Ιραν και ΗΠΑ.

Πιθανότητες να προχωρήσει στη νοκ άουτ φάση του τουρνουά έχει και η Ουαλία. Για να συμβεί αυτό πρέπει απαραίτητα να κερδίσει την Αγγλία, ελπίζοντας πως το Ιράν – ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Σε περίπτωση που υπάρχει νικητής σε αυτό το ζευγάρι η Ουαλία χρειάζεται να επικρατήσει των Αγγλων με τέσσερα γκολ διαφορά!