Ξέσπασε ο Ράσφορντ: «Δεν δέχομαι μερικά πράγματα από τα Μέσα, δεν μπορώ να μη μιλήσω όταν ακούω  για την αφοσίωσή μου για την ομάδα»

Ξέσπασε ο Ράσφορντ: «Δεν δέχομαι μερικά πράγματα από τα Μέσα, δεν μπορώ να μη μιλήσω όταν ακούω για την αφοσίωσή μου για την ομάδα»

Δημήτρης Χούπης 20:45 - 29.02.2024

Ο Μάρκους Ράσφορντ μιλώντας στο The Players' Tribune ξέσπασε κατά των media και τόνισε ότι δεν δέχεται κάποια πράγματα που ακούγονται από αυτά, όπως η αφοσίωσή του.

Ο Μάρκους Ράσφορντ τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί αρκετή σκληρή κριτική για την εικόνα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» είναι αρκετά ασταθής, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να τα βάζουν μαζί του. Παρά λοιπόν την περσινή καλή του σεζόν, μετρώντας τριάντα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο 26χρονος επέστρεψε στις κακές του εμφανίσεις, δεχόμενος έτσι αρκετή κριτική.

Τόσο από τα ΜΜΕ όσο και τους οπαδούς. Ο διεθνής επιθετικός λοιπόν, μίλησε στο The Players' Tribune και αναφέρθηκε στα όσα έχουν ειπωθεί για τον ίδιο όλο αυτό τον καιρό. Σε κάποιο σημείο ο Άγγλος ξέσπασε κατά των Μέσων, λέγοντας ότι δεν μπορεί να δεχτεί μερικά πράγματα που ακούγονται, τονίζοντας πως ειδικά για την αφοσίωσή του, δεν δέχεται τίποτα.

«Ακούστε, δεν είμαι ο τέλειος άνθρωπος. Όταν κάνω λάθος, θα είμαι ο πρώτος που θα σηκώσω το χέρι και θα πω τι χρειάζομαι για να κάνω κάτι καλύτερα. Αλλά αν ποτέ αμφισβητήσετε την αφοσίωσή μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πρέπει να μιλήσω», είπε στην αρχή και συνέχισε.

Ο Ράτκλιφ μίλησε για όλα: «Θα πάρουμε τους καλύτερους στον κόσμο, δεν ξέρω αν... υπάρχει ο Γιασίμ»
PREMIER LEAGUE

21:17 - 21.02.2024

Ο Ράτκλιφ μίλησε για όλα: «Θα πάρουμε τους καλύτερους στον κόσμο, δεν ξέρω αν... υπάρχει ο Γιασίμ»

Μετά την οριστική του επένδυση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μίλησε για όλα. Τις βλέψεις του, το «ανύπαρκτο» ενδιαφέρον του Σεΐχη Γιασίμ, τις μονομαχίες με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αλλά και το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ.

«Δεν μπορώ να δεχτώ μερικά πράγματα από τα Μέσα, Μεγάλωσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω παίξει για αυτό τον σύλλογο από μικρό παιδί. Η οικογένειά μου απέρριψε χρήματα που θα μας άλλαζαν τη ζωή, για να φορέσω τη φανέλα με αυτό το σήμα», πρόσθεσε.