Ράσφορντ: Παραμένει «Κόκκινος Διάβολος»
i

Μάρκους Ράσφορντ/ ©Twitter

Ράσφορντ: Παραμένει «Κόκκινος Διάβολος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:23 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 07.12.2022

O Μάρκους Ράσφορντ αναμένεται να ανανεώσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν επιστρέψει από το Κατάρ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται στο Κατάρ και πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ 2022. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρει δίχτυα ως τώρα 3 φορές και έχει συμβάλει ώστε τα «τρία λιοντάρια» να βρίσκονται στους «8» της διοργάνωσης

Οι εμφανίσεις του Μάρκους Ράσφορντ τόσο με την φανέλα της αγγλικής ομάδας αλλά και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τον έχουν βάλει στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων. Παρά το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ο 25χρονος επιθετικός επιθυμεί να παραμείνει «Κόκκινος Διάβολος». 

Σύμφωνα με πληροφορίες των αγγλικών Μέσων, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με την πλευρά του Άγγλου ποδοσφαιριστή για το νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει. Έτσι, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας αναμένεται να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της ανανέωσης.

Ο 25χρονος στράικερ μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2023 και όπως αναφέρουν οι Άγγλοι το συμβόλαιό του θα επεκταθεί μέχρι το 2025. Δεδομένου ότι και ο Μάρκους Ράσφορντ θέλει να μείνει στον αγγλικό σύλλογο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «Κόκκινους Διαβόλους» όταν επιστρέψει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.